Alts Elfs

High elf

Els elfs són lleugerament més alts en estatura que els humans, tot i que la seva constitució aparenta ser més debil i fràgil. No obstant, poseeixen una considerable força i resistència.

La principal avantatge que els elfs poseeixen enfront a altres races és la seva afinitat amb l’Aethyr, el vent de la mà que combina els 8 colors bàsics. Això dóna als elfs una habilitat especial per reconèixer i manipular la màgica amb notable facilitat.

De manera similar als humans, els elfs també veneren a una considerable quantitat de deus i deeses, tot i que hi ha elfs que només veneren a un únic déu (o a un grup limitat de deus) mentre que descarten a la resta.

Els alts elfs (també coneguts com els Asur) viuen a la illa d’Ulthuan, on regna el rey Phenix. Antigament, els alts elfs vivien a moltes ciutats del Vell Món, però tot aixo va canviar amb la Guerra de la Barba, després de la qual, els elfs van haver de retirar-se a Ulthuan.

Els Asur són també famosos per ser grans mariners, que fa molts anys van arribar a tenir colònies a gairebé tot el món. Tenen una forta tradició marcial i poderosos exercits i mags, que poden ser convocats en qualsevol moment des de tots els racons d’Ulthuan.

Altres races d’elfs

Elfs dels Boscos (Asrai)

Wood elf

Els Asrai són elfs que van decidir quedar-se al Vell Món després de la Guerra de la Barba enlloc de marxar a Ulthuan. Els Asrai van quedar-se a viure en els boscos de Athel Loren i encara avui viuen rodejats d’una ombra de misteri i són molt pocs aquells que han vist un Asrai fora dels boscos d’Athel Loren.

it also changed the nature of the Elves forever, destroying the unity of the race and leading to the civil war known as the Sundering which drove an irreparable rift between the Elven kin, separating them into the Druchii, or Dark Elves, and the Asur, or High Elves. Later, after the War of the Beard, the High Elves were driven out of the Old World by the Dwarfs and some refused to leave, becoming the Asrai or Wood Elves.Elfs Obscurs (Druchii)

Dark elf


Els rumors parlen d’una divisió entre els elfs d’Ulthuan que va passar fa molts segles. La facció que es va separar se’ls anomena Elfs Obscurs.

No obstant, això només són rumors i no se sap res del cert. Alguns fins i tot diuen que els Druchii són només una invenció dels Asur per tenir a algu a qui culpar dels fets que van desencadenar la Guerra de la Barba

Alts Elfs

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75