Lorith Silverleaf

Alta Elfa provinent d'Ulthuan

Description:
Bio:

Lorith Silverleaf és l’única elfa que viu a Ubersreik (o almenys no hi ha constància de cap altre elf fins al dia d’avui). És una dona de gran bellesa, molt educada i molt culta. La seva arribada a la ciutat, ara fa uns mesos, va aixecar un gran interés, ja que no es veia cap elf a Ubersreik des de feia moltes décades.

Poc després de la seva arribada, va comprar una casa a la zona més rica del Barri dels Comerciants i s’hi va establir. Obviament, la majoria de les families del Barri estan encantades de tenir com a veïna un personatge tan distingit. Lorith sovint organitza trobades a casa seva amb altres nobles per “prendre el té”. Se sap que en aquetes trobades els assistents parlen, entre altres coses, de diferents tradicions i sobre la cultura de l’Imperi, per les quals Lorith mostra gran interés.

Sovint la gent li pregunta quins motius han portat a una elfa tan bella i educada a una ciutat com Ubersreik, però Lorith simplement somriu dient que li agrada viure a llocs exòtics durant llargues temporades, mentre desvia la conversa cap a altres temes….

Lorith Silverleaf

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75