Grugni Bugman

Grugni "Bebecervezas" Bugman. Matagegants de corrent heterodoxe.

Description:

Característiques de Personatge

 • Raça: Nan
 • Professió: Slayer
 • Tier: 1
 • Guanys Mensuals: 25Sp
 • Strength: 5
 • Toughness: 4
 • Agility: 3
 • Intelligence: 2
 • Willpower: 3
 • Fellowship: 2
 • Wound Threshold: 22
 • Critical Threshold: 4
 • Corruption Threshold: 14
 • Encumbrance Limit: 30

Skills: Athletics (ST) 1, Intimidation 1 (ST), Resilience (TO) 1, Weapon Skill (ST) 2, Discipline (WP) 1

Specializations: Great Weapon (Weapon Skill), Recuperar Ferides (Resilience)

Actions: Deathwish, Foam in the Moustache, Thunderous Blow, Troll-feller Strike, One Last Blow, Reckless Cleave, Shrug it Off

Talents: I’ll Sleep When I’m Dead, Robust, Roll With It.

Fortune: Strength 1.

Bonus de Creació de Personatge: La Destral de la Familia Bugman, Foam in the Moustache

Punts d’Experiència Gastats (Nivell 1): I’ll Sleep When I’m Dead, Intimidation 1 (ST), One Last Blow, Reckless Cleave, Shrug it Off, Wound Threshold (3 punts), Fortune Strength (1 punt), Career transition (1 punt), Dedication Bonus (1 punt).

Punts d’Experiència Gastats (Nivell 2): Weapon Skill (ST) (1 punt), Wound Threshold (1 punt)

Peces (segons categoria racial, sense tindre en compte la seva importància) de Grugni “Bebecervezas” Bugman des de que s’ha unit als altres membres del grup.

Dimoni de Slaneesh (peces compartides): 1.
Dimoni de Tzeentch (peces compartides): 1.
Garrapats (peces compartides): 1.
Góblins nocturns: 2.
Góblins nocturns (peces compartides): 1.
Homes bèstia (Ungors): 7.
Homes bèstia (Gorgs): 1
Homes ocell: 5.
Humans: 1.
Humans (peces compartides): 3.
Minotaures (peces compartides): 1.
Rates ogre (peces compartides): 3.
Trols (peces compartides): 1.
Zombis: 4.

Manies en el combat Grugni “Bebecervezas” Bugman.

Igual que Gotrek (el gran slayer) ,que es tallava una mica el dit amb la destral abans d’alguns combats, Grugni “Bebecervezas” Bugman també té les seves manies. Abans i després de cada combat, procura netejar la fulla de la seva destral amb cervesa. Diu que així honora el gremi de la seva familia i que “la sang amb cervesa entra millor”.

Què pensa Grugni “Bebecervezas” Bugman dels altres membres del grup.

Per ordre alfabétic:

Ander: A pesar de pertànyer a una raça inferior (qualsevol no nana) sembla que coneix el significat de la paraula honor. Espero que els tractes amb els elfs no el corrompin.

Colby Mullen: Siguent humà, ha tingut el gran honor de portar la destral de la familia Bugman. Espero que sigui conscient del gran privilegi que això puposa. Si l’hagués agafada en altres circunstancies li hagués trencat els braços.

Crixus: S’ha de ser un humà molt boig i inconscient per ficar-se amb l’alçada d’un matador. Això o vol netejar l’honor de la seva familia per alguna vergonya. Si és així, li desitjo una bona mort.

Mac Gibber: Encara que a distancia, com a humà és efectiu en combat, però si el comparem amb el menys capaç dels enginyers nans, només es un humà.

Ivelios “El Rem” Xiloscient: En el combat, l’única diferencia entre ell i una ballarina amb una aguja de cosir, és que la ballarina no fa olor a sustancies nocives d’origen élfic. La seva existència és un clar exemple de la decadència élfica, i a més es desmalla en els combats. Quina vergonya!.

Shangan Shai: Algún dia tindré proves sobre aquest elf. Algún dia…(mentres Grugni pensa això sonriu i Nateja la fulla de la seva destral amb cervesa).

Què pensa Grugni “Bebecervezas” Bugman ara que és un matagegants dels altres membres del grup.

Per ordre alfabétic:

Ander:

Espero que mori aviat.

Existeixen dos tipus de races, les que no tenen honor o el tenen en molt poca mesura i els nans. Aquest humà ha demostrat amb fets com quan va denunciar a aquella familia col·laboracionista amb el Caos la seva lleialtat, que es pot confiar amb ell i la seva amplitud de ment al adonar-se de la millor manera d’actuar. Per això desitjo el seu excitus el més aviat posible i poder ficar el seu cervell en formol per enviar-lo a algún enginyer nan naturista a veure que es el que té per tindre unes dosis tant elevades d’honor, aquest comportament fins hara només l’he pogut apreciar en alguns inquisidors.

Pot haber-hi dos explicacions, o alguns humans estàn millorant a nivell evolutiu o ha rebut un cop al cap que provoca millores en el seu comportament, m’inclino més per aquesta segona opció.

Li he de demanar que quan el matin que no sigui per cap ferida de coll cap amunt, sinó els análisis poden surtir alterats.

Es posible que en el seu cervell estigui part de la solució final pel problema de les raçes no nanes. Que es que no son nans.

Colby Mullen:

No es el mateix creure que saber i saber que poder demostrar i sobre aquest arquer invident he arrivat a una serie de conclusions.

El dia que va disparar al chaman i va fallar interferint en el meu comvat contra el trol no em vaig enfadar; difícilment m’enfado, sóc tolerant i aquests errors en les infraraces es normal, però no reconeixer la seva culpa i intentar manipular la realitat és lamentable, li aniria molt millor que es dediqués a donar clases de braille avanç que a disparar fletchetes que pot ferir a algun pobre esquirol.

Si això li sumen que ataca a distància, que li agraden els boscos, que sempre s’amaga i el fet més important, va tindre l’honor d’agafar la destral de la familia Bugman!! i no ha millorat en res, no s’ha deixat barba ni res semblant puc afirmar més allà de qualsevol dubte raonable que és un elf mutant del caos, vaja, es un elf amb les urelles d’un humà i amb pitchor vista. Si els humans que son menys corruptes mutan a pollastres blaus, en que no podrà mutar un elf!, que muti a un humà es la cosa més normal del món.

Segons la maquinaria propagandística del lobby élfic els elfs no tenen mutacions del caos, aquest element es la prova vivent de que menteixen.

Crixus:

A pesar de ser humà, jo mai preguntaria quina es la seva vergonya a un altre slayer, però creec saber quina es, a que es dedicava avanç de ser un heterodoxe i perque no es deixa cresta.

Suposo que la seva vergonya es que deu molta pasta a un pallo que es diu Rana o Rhanalf o alguna cosa semblant, està tot el dia intentant trobar pasta per aquest tiu, He d’hanar en compte no sigui que em volgui vendre un pla de juvilació quan estigui borratcho.

Algú com ell amb la malaltia de la febre d’or, probablement erà un banquer, un recaudador d’himpostos, un broker, un comercial d’Endesa… mala gent, gent molt chunga, ja ha de buscar un final molt glorios si es vol redimir devant de Grimmi. Ja que està ficat en aquest mundillo he de preguntar-li alguna companyia d’assegurança de vida que em cobreixi mort violenta, fins hara les que he consultat la quota em surt molt cara.

Si de dia no es capaç de tallar-li el coll a un goblin noctur dormint i borratchu, és imposible que pogui rapar-se el cap. Jo mateix m’he he fet més crítics amb la destral quan em vull deixar la cresta ben alienada que en la majoria de comvats, si ell ho intentés s’acabaria clavant-se el ganivet per l’esquena i per molt heterodoxe que sigui, seria una mort molt lamentable.

Mac Gibber:

Per molt que ho intenti, mai estarà a la mateixa alçada que un nan, no pot arribar, no dona la talla, no es culpa seva, ja que en cert tipus de “competicions”, com és les peçes que un va matant pels puestos, només hi ha una cosa que pogui guanyar a un nan, i és un altre nan, i lamentablement per ell, no ho és. I que consti que jo no competeixo ja que no hi ha emoció, i que no es per ego que em tatuo a l’esquena a la penya que m’he pasat per la destral, és per facilitar la feina a Grimmi no sigui que quan em jutgi se li oblidi contar algun dels trols que m’he carregat.

Argumentaré numéricament aquest raonament. Aquest humà ataca a distància, jo a cos a cos i ademés no te la precisió artística, la sensivilitat i la sutilesa que tinc jo en el comvat amb la meva destral de dues mans, o sigui que cada peça seva val un 10% de les meves, bueno siguem més realistes, un 5%, o sigui, jo li guanyo en punts, no es una opinió subjectiva es màtematica pura i dura.

Ademés fer servir una arma de foc, és molt fácil, ficar pólvora en un puesto, disparar i matar, sencil, no es necesaria cap tipus de formació previa, ni ser gaire intel.ligent, i a diferència de amb una destral, qualsevol boderline seria capaç de fer-la servir.

Dir-li tot això seria una crueltat élfica. Com Team Leader del grup una de les meves responsabilitats es motivar als meus fans, entre d’altres tota aquesta panda que s’ha m’ha adjuntant sense demanar-ho, per això aplico tècniques de coaching, en aquest cas concret a pesar d’haber nascut amb la tara de ser un humà potser pot aportar alguna cosa positiva, encara que sigui per casualitat.

Ivelios “El Rem” Xiloscient:

Ho reconeixo, quan penso en aquest elf, penso en honor, decència i leialtat. Tot això es el que penso de la feina que he fet al donar-li el meu exemple. Gràcies al meu model de comportament, ja no molesta, ja no fa pudor, ja no incordia… es evident que el seu camvi d’actitud es degut al meu lideratge de rectitud moral, això si, el noto com ausent, però demanar que un elf aporti alguna cosa, ja es maça, el fet que ja no resti és el màxim que es pot esperar.

Shangan Shai:

Que es un venut al caos es evident, i no perque no tingui honor, ja que l’honor élfic es inexisten, dir això es una rebundancia i l’unica manera de que un elf sembli que en te és copiar el comportament d’un nan. És un adorador del caos per la seva actitud corrupte i per la seva afició arqueológica a buscar pedres que obren portals no precisament a Eurodisney. Sort que en grup havia un nan per liderar el grup i evitar que tot passés.

Per poder-lo investigar, últimament he arriscat la meva vida permetent que em curi, de moment no he notat cap força del caos en ell però això es un clar indici de que la corrupció és major al ser capaç d’ocultar la seva influència.

A quin deu del caos s’ha pogut vendre, bueno, a qualsevol que li dongui cuatre calades d’herves psicotrópiques, aquest elf drogadicte surt molt barat de comprar, millor dit, qui l’aceptaria?.

 • Tzeentch, El deu de la magia: que sigui un deu del caos no vol dir que sigui tonto, aquest elf es a la màgia el mateix que un trol a la dança del set vels. Descartat.
 • Khorne, El Déu de la Sang: Avanç aceptaria a un gat blanc ple de ronya propietat de una vella gitana anomentat Mizifú que algú tant feble en el comvat. Descartat.
 • Nurgle, El Senyor de la Descomposició: S’apropa… però en les meves investigacions, per veure la seva reacció he dignificat les runes élfiques donant-li una aplicació pràctica, (reconeixo que per fer segons quines coses en un lloc on van exterminar uns quans elfs dona bon feng shui) va actuar amb molt poca sensivilitat i falta d’etiqueta, dubto que el deu dels morts accepti algú amb tant poc respecte pels esperits. Descartat.
 • Slaneesh, El déu de les passions: Es molt lleig i fa pudor, potser li dona algún tipus de morbo insà com objecte per fer… aaaarrhhh, quin fàstic!, només de pensar-hi s’em posa la cresta de punta!, creec que ja se qui l’ha aceptat.

Per norma general no soc partidari de les natejes racials, però en el cas élfic trobar arguments en contra és molt difícil.

Conclusió final.

Un lesionat cerebral, un elf mutat, un pseudoslayer, un que no dona la talla, un que no aporta res i un adorador de Slaanesh. He de netejar la destral per ficar una mica d’entropia. Tot el que ens diferència de les demes races, que és molt, és el que ens fa ser millor.

Quin honor és ser un nan i quina vergonya és no ser-ho!

Què pensa Grugni “Bebecervezas” Bugman ara que és un matadracs dels acontaixaments succeits al lloc anomenat hàbitat de Von Bruner .

Per ordre cronològic d’aconteixements:

Shangan Shai:

Anava jo feliçment a trovar la meva mort i aquestes coses, quan em vaig trovar al dimoni de Slaneesh i a l’elf. I vaig mirar al dimoni, i vaig mirar a l’elf i no savia qui era qui, les mateixes espresions, els mateixos moviments, la mateixa mirada i físicament eren calcats, potser un tenia el cabell una mica més llarg que l’altre… semblava com els dibuixos que surten als diaris on has de trovar les deu diferències; els hagués atacat als dos, però quan un d’ells li va fer “una barba élfica” a en Mac Gibber vaig saber qui era l’elf, un dimoni no es capaç de fer un acte tan denigrant.

La situació estava clara, l’elf està tan pasat de rosca i ja ha fet tant de tot, que ja no te res millor a fer que tindre relacions zoofiliques amb un humà en mig d’un combat contra un gran dimoni.

Els seus actes el definiesen, és una vergonya!!!.

Mac Gibber:

Fins ara pensava que dintre de la cultura paleolítica humana un enginyer era algú que era capaç d’esmolar una pedra per fer llançes rudimentaàries o que tenia una certa habilitat per fer montonets de sorra a la platja. D’ons no, la paraula enginyer es un “false friends”, el seu significat dintre dels humans és ben diferent.

Molt provablement l’elf li va oferir algunes pedretes de colors, algún mirall trencat o qualsevol altre xuminada brillant perquè li deixés fer-li una “barba élfica”, això si li ha pagat alguna cosa perque a lo millor li ha convençut de que allò que llepava era un os.

Aquests humans és el que tenen, llestos el que es diu llestos no soón, encara que aquest en particular si que ha demostrat tindre una gran habilitat manual… prefereixo no saber com l’haurà adquirida.

Em part em sento responsable, si li hagués comprat un morrió, potser tot això s’hauria pogut evitar. Espero poder-lo recuperar, buscaré algún especilista rotllo “l’encantador d’humans” que li tregui el traume que li haurà causat aquesta experiencia, encara que molt traumatitzat no es que se li veies.

Ander:

Quan vaig veure a l’homínid Ander revolcanse pel terra i gratant-se, vaig pensar, quin pal ara el tendré que portar-lo al veterinari perque el desparasitin, espero que només tingui puçes, garrapates o mosquits i no li hagi saltat cap lladella de l’elf, sinó el tindré que sacrificar perque aquestes coses no creec que marchin i podria contagiar a la resta d’humans.

Li compraré algún collar brillant d’aquests anti repel•lent, com li agraden les armadures creec que li farà molta ilusió, així quan el tregui a passejar anirà ben content pels puestos movent el culet, amb el cap ben alt i fent molta patxoca.

Colby Mullen:

Un humà adquireix la categoria d’arquer quan es capaç de distinguir quina part de la fletcha es la que punxa i quan descobreix que la funció principal d’un arc no es gratar-se l’esquena.
Fins ara el major mèrit d’una societat tant primitiva com la dels humans es que no són elfs, per això és normal que quan un humà dispara fletches se li trenqui l’arc a la cara, que és exactament el que va pasar, però a pesar d’això estic molt content amb ell ja que no se com va saber distinguir el dimoni de l’elf, suposo que va ser per la pudor a podrit que te l’elf si el comparem amb l’olor d’un dimoni i el més important era un dels pocs de la casa que estava amb els pantalons pujats i no tenia la cara empastifada i sembla que de moments no té paràsits.

Per aquests motius li donaré una ració extra de cacauets i de Dog Chow a l’hora de l’esmorçar, s’ho ha ben guanyat.

Crixus:

Escriuria el que va fer en el comvat però és que no hi era, o es va dedicar a perseguir algún gat o el més provable es que es va quedar a l’entrada amb les hembres que havien per allà, fent una particular Royal Rumble per ser l’humà alfa del territori.

El món es un lloc perillós i pel seu be, no puc permetre que marchi on vulgui quan està en època de zel, si va sol pels puestos el pot mosegar un elf i li pot contagiar la rabia o li pot pasar coses pitchors com per exemple que es trobi amb dos elfs.

Veien les seves particulars habilitats, tinc dues alternatives o castrar-lo o fer-lo servir com a semental per la cria d’humans.

Creec que el castraré, una cosa es portar humans de caça a matar dimonis i una altre es explotar a una pobre bestia, acabaria tenint “una barba élfica” i ficant la boca on no toca.

Conclusions final.

Després de vençer al dimoni en combat singular, perquè els demés no van fer ni l’ou, em vam vindre els humans movent els braços, saltant i bordan en el seu precari llenguatge, deian alguna cosa de que jo havia menjat no se que dues vegades de no se qui. A la sala a part de dos humans més no hi havia ningú més (no parlaré sobre la seva actuació en el combat ja que no són de la meva propietat i jo no sóc el responsable d’ells), així que no se a que es referien.

Suposo que les drogues psicotròpiques que tenia l’elf dintre dels calçons els hauràn afectat i han vist coses que no són. Essers de ment dévil, no sel’s pot culpar per això, però aquest excés de soberbia que de vegades tenen no m’agrada gens.

Fins fa poques generacions els humans caminaven a quatre potes i estavan amagats dintre de cavernes, i encara estarian així si no fos perquè nosaltres els nans els vam ensenyar tot allò de bo que saben (ho dolent els hi van ensenyar els elfs, com per exemple com fer “una barba élfica”) els vam proporcionar un mínim de civilització, de tecnologia i de cultura i a cambi només demanavem fe, leialtat, obediencia, confianza i una devoción total i absoluta, de vegades penso que potser no vam fer ben fet en ensenyar-lis el secret del foc, potser no estavan preparats…

Per cert, tinc un cert regust extrany a la gola, la tinc com irritada, això de gritar tantes vegades en el combat de que he vingut a morir creec que m’ha cobrat factura.

Bio:

Se sap que que Grugni pertany a la familia Bugman, la familia que fa la millor cervesa de tot el món, però no es vox populi de per que’ es va fer matador.

Grugni, com a qualsevol matador busca un final gloriós, una mort ha complir una sèrie de condicions:

 • Ha de ser un final honorable
 • Ha de ser un final altruista
 • Ha de ser un final amb sentit
 • Ha de ser un final que neteji la seva vergonya i la de la seva familia
 • Ha de ser un final que Grugni Bugman acepti voluntàriament
 • Ha de ser un final que Grimmi (el deu dels matadors) acepti com a bo
 • Ha de ser un final contra un monstre/enemic molt gros o molt poderós
 • Ha de ser un final en inferioritat numérica
 • Ha de ser un final amb testimonis
 • Ha de ser un final en que els testimonis hagin promés explicar el seu final als nans
 • Ha de ser un final en que els testimonis hagin promés tornar la destral a la familia Bugman el més aviat possible i tractar-la amb el gran respecte que es mereix (exemples: no fer-li proves màgicas, fer-la servir indecentment…)
 • Ha de ser un final en que els testimonis tractin amb respecte el cos mort i les pertinences de Grugni Bugman i si es possible fer-li un enterrament segons las tradicions dels nans
 • Ha de ser un final en que els testimonis no trenquin l’esperit de la seva promesa (exemples: comunicar el final de Grugni Bugman en un idioma que els nans no entenguin, donar la destral a un membre de la familia Bugman per just després matar-lo i quedar-se la destral…)

Grugni Bugman

Warhammer Fantasy Moix mperat75 Gustavo