Warhammer Fantasy Moix

Reparacions MacGibber

30 de NACHEXEN de 2520 (Calendari Imperial)

En MacGibber va acabar d’apretar l’últim cargol. La planxa d’acer havia quedat perfectament fixada a l’estructura del tank. La màquina havia passat per innumerables batalles i encara resistia com el primer dia. Només calia fer algunes reparacions de tant en tant. Sens dubte era una obra d’enginyeria magnifica.

- Que tal, MacGibber? Com va tot? Ja has acabat? – Va dir una veu des de fora del taller.

- Hola Guthrie. Ja gairebé he acabat. Només em falta retocar una mica la pintura d’aquesta part. Avisaré al capità per a que prepari un grup de tropes per acompanyar el tank de tornada a Altdorf. Tu ja has acabat el teu torn de guàrdia?

- Encara em queda una estona… Tinc ganes d’acabar per poder anar a provar-me la meva disfressa. A més, he estat aquests últims dies augmentant les meves sessions d’exercici. No notes els meus músculs més fibrats? – En Guthrie va aixecar el braç mostrant els seus poderosos músculs.

- Ah! Si si, clar clar. Segur que ha sigut un entrenament molt rigorós, no? Això és molt important per un guerrer!

- Importantissim! Creus que ho notarà l’Esmeralda?

- Eeem… Doncs… Si si, és clar que ho notarà! No pateixis…

- El ball serà una gran oportunitat per mi. Espero que accepti la meva invitació.

- És clar… El ball! – Va dir MacGibber mentre passava el pinzell per una de les insignies del tank.- Segur que l’Esmeralda estarà preciosa. Et desitjo molta sort. Jo encara no tinc clar quina disfressa portaré…

- Doncs ja cal que t’espavilis. El ball és d’aqui res!

- Si, tens raó… Bé, com que ja he acabat amb el tank, suposo que demà tindré més temps per poder mirar aquest tema. – Va dir MacGibber mentre acabava d’endreçar les eines. – Perfecte! això ja està! I ara cap a casa a sopar i a descansar una mica… Bona nit Guthrie!

- Bona nit MacGibber.

Ja era de nit i en MacGibber estava cansat. Va sortir al carrer i es va posar a caminar en direcció a casa. Havia tingut molta feina aquells dies, però estava molt satisfet. Va aixecar el cap per prendre aire i mirar al cel. Just en aquell moment va veure una ombra en una de les teulades que desapareixia de forma quasi inmediata. Ja era la segona vegada en pocs dies que veia una cosa semblant…. En MacGibber va accelerar el pas per arribar a casa seva quan abans millor.

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.