Warhammer Fantasy Moix

El Vistiplau dels Déus

Del 13 al 17 de SOMMERZET de 2521 (Calendari Imperial)

Quan finalment van poder parlar amb el pare Weiss, van explicar-li els motius pels quals volien portar a terme el ritual en el temple de Ulric. El pare Weiss encara era una mica exceptic i els va demanar que li portessin més informació sobre com s’havia de realitzar exactament aquell ritual.

Pel que respectava al Graf Von Aschenbeck, aviat van descobrir que havia estat empresonat per col·laborar amb el Caos. La majoria de la gent estava sorpresa amb aquella noticia, donat que el Graf sempre havia demostrat una gran devoció i respecte a Ulric i havia fet nombroses donacions al temple. Casualment, l’inquisidor Krieger es trobava a la ciutat i seria la persona encarregada de portar a terme el seu judici.

En Krieger va reunir-se breument amb el grup i els va poder explicar que encara estava obsessionat en descobrir la veritable identitat del Corb Negre. L’inquisidor tenia alguns sospitosos (El Luminari Mauer, El Graf Friedrich, la Gravin Clothilde, el Capità Baerfaust, en Theodosius von Tuchtenhagen, etc), però estava segur que tenia que ser una persona de molt poder i influència per haver pogut introduïr a un dels seus agents a l’expedició el que Graf Friedrich havia enviat a Lustria.

Mentrestant, en Crixus va pensar que seria una bona idea colar-se a la mansio dels Von Aschenbeck disfressat com a Mathias Krieger. La por que provocava l’inquisidor, va permetre obtenir la màxima col·laboració per part dels servidors del Graf. En Shagan també el va acompanyar invisible, pero no van poder trobar cap prova convincent de la culpabilitat del Graf. El que si que van poder veure va ser a la filla del Graf, una jove de gran bellesa i que semblava molt intel·ligent.

En Mac Gibber va concertar una entrevista amb en Werner Markheim, que era (almenys fins ara) la mà dreta del Graf Von Aschenbeck. En Werner estava obert a fer negocis amb la companyia ACME, però ell no tenia els poders necessaris per poder signar un contracte en nom del Graf. De moment, la situació seria una mica confosa fins que no acabés el judici.

Poc després de la reunió amb en Werner, el grup va rebre un missatge d’una persona anomenada Sr. Brener. En Brener també havia esta investigant al Graf Von Aschenbeck i havia descobert que el grup també estava interessat en reunir més informació. En la carta els citava a una reunió en el local on estava allotjat, per poder compartir informació i posar punts en comú.

També van tornar a reunir-se amb el Professor Von Oppenheim, que els va descriiure com seria el ritual. Bàsicament, calia complir una sèrie de requisits:

  • Calia passejar una flama per recinte del temple mentre durés el ritual
  • Una persona vestida unicament amb una pell de llop havia d’udolar a l’entrada del temple mentre durés el ritual.
  • El professor s’encarregaria de recitar les paraules necessaries per invocar el favor de Ulric.
  • Tots els participants del ritual havien de portar amb una pell de llop que tenien que caçar ells mateixos.
  • Per últim, també calia que els participants que no fossin seguidors de Ulric obtinguessin el vistiplau dels seus respectius déus per poder realitzar el ritual.

Com que el ritual era una cosa que no s’havia fet mai abans, cadascun dels membres del grup va interpretar “a la seva manera” quina seria la millor manera de tenir l’aprovació dels seus déus. Logicament, aquelles interpretacions van donar lloc a situacions força interessants…

Cat_Sacrifice.jpg

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.