Warhammer Fantasy Moix

Contra la Immensitat Verda

Del 19 al 21 de NACHGEHEIM de 2521 (Calendari Imperial)

Onada rera onada, els defensors feien el que podien per mantenir la ciutat. Els pells verdes, de mica en mica, van anar intensificant els seus atacs i també van començar a provar diferents estràtegies, que els defensors anaven desactivant com podien:

  • Varies catapultes atacaven les muralles. En Crixus va utilitzar la seva astucia, fent servir els artefactes preparats per en Mac Gibber, per sabotejar les màquines de guerra, però al cap de poc temps els orcs en van construir unes altres.
  • Van aparèxier oponents més temibles, com els orcs negres o fins i tot trolls.
  • La poderosa màgia dels pells verdes també atacava les muralles, eliminant sense pietat als defensors.
  • Goblins muntats en aranyes, que escalaven les muralles sense problemes, atacaven també als fusellers.
  • Goblins voladors s’estampaven contra els defensors en una acció totalment suicida.
  • Fins i tot es va intentar un atac nocturn, aprofitant els tunels secrets de la ciutat. Per sort, es va poder evitar el desastre.

Investigant una mica, van poder comprovar que la ciutat tenia bastants tunels que no s’havien descobert mai i que eren les restes d’una fortalessa dels nans que havia desaparegut feia milers d’anys durant la Guerra de la Barba. La ciutat de Schluesselschloss s’havia edificat sobre aquelles restes. Els nans de Karak Azgaraz van arribar finalment i es van oferir voluntaris per ajudar a segellar els tunels que poguessin descobrir.

Per la seva part, el fill petit del difunt Baró, en Matthaus Von Schluessel, va oferir la seva ajuda per investigar la història antiga de la seva ciutat. Potser en els lllibres d’història de la biblioteca podrien trobar alguna informació addicional sobre els tunels que havien construit els nans…

Mentrestant, Ander va aconseguir arribar a Ubersreik. Allà va poder parlar amb Lord Rickard per solicitar ajuda. Lord Rickard va prometre tropes de refoç i suministres per poder aguantar el setge, però trigaria temps en reunir-los ja que s’havia enviat una gran part de les forces cap al nord. L’ajuda faria servir els tunels dels contrabandistes per poder arribar fins a Schluesselschloss.

Veient que Lord Rickard començava a organitzar l’ajuda, Ander es va disposar a tornar a Schluesselschloss per ajudar als seus companys, però a última hora, un convidat se li va afegir. El convidat era ni més ni menys que el mag Christoph Engel. En Christoph es va col·locar en un dels seients lliures del girocopter i tots junts van sortir en direcció a Schluesselschloss. A l’arribar a la ciutat, Ander es va dedicar a entrenar nous milicians perquè poguessin ajudar a defensar la ciutat.

En un dels atacs, en Colby va trobar-se cara a cara amb el que segurament era el general de l’exèrcit de pells verdes. Era un enorme Orc Negre que anava muntat sobre un Wyvern. En Colby va disparar les seves fletxes i va provocar-li importants ferides a l’Orc però quan aquest va contraatacar va descarregar un poderós cop amb la seva destral que va deixar en Colby inconscient.

Quan semblava que les coses no podien anar pitjor, un horrible monstre va apareixer en una de les seccions de la muralla. Es tractava d’una gran Aranya Aracnarock, a sobre la qual hi havia muntada una estructura de fusta tripulada per nombrosos goblins que comandaven la criatura.

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.