Warhammer Fantasy Moix

Comença El Ball

Del 24 de NACHEXEN al 1 de JAHRDRUNG de 2520 (Calendari Imperial)

Encara quedaven uns dies perque es celebrés el Ball i els membres del grup van intentar reunir tota la informació possible sobre els assistents. Algunes de les informacions interessants van ser:

  • Algú havia venut una substància tòxica als Saponatheims. El suficient per fer una o dues dosis.
  • En una de les seves visites a les clavegueres, Ander va descobrir un home molt estrany, amb una cara molt semblant a un gos o una rata. No va tenir masa temps per veure’l amb detall, ja que l’home va fugir desseguida, pressa d’un pànic irracional.
  • Els Saponatheim semblaven tenir bona relació amb els comerciants. També tenien molt interés en els diners.
  • Els Holzenauers havien hagut de fugir de les seves terres a Stirland, després de les grans guerrer amb els Comptes Vampirs.
  • En Grugni va tenir molts problemes per poder entrar al ball ja que Lord Rickard no el va convidar. Finalment va poder convencer al seu cosí per poder entrar amb ell com un dels nans que s’encarregaria de servir la cervesa.

I finalment, va arribar el dia del ball. Alguns membres del grup van començar a arribar a la festa i a parlar amb els convidats. Les habilitats per a la disfressa de Crixus (amb una mica d’ajuda d’en Shaggan) van resultar ser molt útils.

Crixus_Costume.jpg

Alguns dels convidats van començar a mostrar les seves opinions sobre el futur de la ciutat.

  • El capità Erwin Blucher semblava que estava pendent d’altres coses, però era de l’opinió que un lider militar com en Manfred Von Holzenauer seria bo per a la ciutat, que últimament havia rebut alguns atacs. Gràcies a un cop de sort, en Crixus i en Shaggan van descobrir la secreta “admiració” que el capità tenia per l’Andrea Pfeffer … i van decidir utilitzar aquesta informació per manipular el capità Blucher, fent-li creure que hi havia alguna cosa entre el Baró Holzenauer i la capitana. I clar, si el baró aconseguia el poder, tindria tracte diari amb la capitana … i això era quelcom que s’havia d’evitar.
  • El burgomestre Ernst Maler no estaba gaire convençut de que un noble tornés a dirigir la ciutat perquè allò podria perjudicar els guanys del comerç. El grup va suggerir que, donat que l’Emperador havia pres una decisió, potser la millor opció serien els Aschaffenberg ja que Lord Rickart sempre es recorda d’aquells que l’han ajudat i seria menys propens a fer canvis, com ara canviar el burgomestre.

La nit tot just havia començat i encara quedaven molts convidats per arribar. Aquella festa prometia molt…

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.