Warhammer Fantasy Moix

Assalt a la Caravana

Del 29 al 30 de PFLUGZEIT de 2521 (Calendari Imperial)

Curd Weiss va agraïr al grup la seva ajuda i els va demanar que tornessin a primera hora del Wellentag per una petita missió que ajudaria a esbrinar què estava passant amb els assalts a les caravanes.

El Festag va ser un dia tranquil i els membres del grup van intentar trobar alguna pista que els permetés saber alguna cosa més sobre l’home de “la caputxa negra”, però per desgràcia no van tenir gaire sort.

La majoria d’establiments estaven tancats i a mitja tarda va començar a ploure. Amb la qual cosa, hi havia molt poca gent pel carrer. Alguns dels membres del grup van decidir anar a investigar els Batistas per veure si podien treure alguna pista. Però no va passar res fora del normal.

Aquella mateixa tarda van rebre la visita del Capità Marcus Baerfaust, el màxim responsable de la guàrdia de la ciutat. El Capità els va agraïr la seva ajuda per [[Un Pacte amb la Red Arrow Coach Co. | acabar amb els mutants]] i els va preguntar si tenien alguna informació que pogués ser d’interés. Després de la conversa, el Capità els va agraïr novament la seva ajuda i es va retirar.

Marcus_Baerfaust.jpg

Cap al vespre els Batistes van arribar a la taverna Upright Pig per sopar. Quan van acabar de sopar, en John Cena i en Randy Orton van marxar per una banda i en Shagan els va seguir. Mentre que en Batista i en Crixus van decidir anar de putes i Ander se’ls va afegir a última hora.

La visita a la casa de putes va ser bastant surrealista. En Batista va desfogar-se amb dues noies mentre una tercera mirava l’escena. Ander es va quedar al bar del local sense fer res i en Crixus va desaparèixer durant una estona. Al final en Batista es va acomiadar i s’en va anar cap a casa.

Mentrestant, en Shaggan va veure que en John Cena i en Randy Orton es van dirigir a casa d’en John Cena i allà en Shagan va poder veure com els dos companys de feina començaven a encular-se de forma salvatge i per torns (previament es van untar els cosos amb oli molt brillant, tot i que el fet de tenir els cosos perfectament depilats facilitava molt la feina).

John_Cena_Randy_Orton.gif

En Shagan va posar-se a contemplar l’escena amb fascinació (potser recordant la seva juventut durant la seva estada a les escoles de màgia élfiques). De sobte, en un extrany rampell, en Shagan va decidir cremar la casa amb els seus ocupants a dintre. Així que va sortir al carrer i, fent servir la seva magia, va crear un gran incendi i va bloquejar la porta de sortida. El fet que estigués plovent va evitar que el foc s’estengués, peró els pobres John Cena i Randy Orton van morir abrasats (i abraçats) sense possibilitat d’escapar. En Shagan es va sentir satisfet i va dirigir-se a la posada per anar a dormir.

L’endema al matí el grup es va reunir amb Curd Weiss, que els va proposar una missió. El grup acompanyaria una caravana a on hi viatjaria la Gravin Clothilde Von Alptraum. La idea era atraure l’atenció dels bandits i fer que intentessin atacar la caravana. D’aquesta manera, hi hauria la possibilitat d’identificar els bandits i veure si es podia treure alguna informació addicional sobre els atacs.

El viatje va coençar desseguida i la carvana va sortir de la ciutat per dirigir-se a una de les propietats de la Gravin que estava, aproximadament, a mig dia de camí.

De sobte, es va sentir un soroll a la llunyania i un grup d’homes a cavall van aparèixer dels dos costats del camí. Eren en total 15 bandits. Alguns d’ells anaven armats amb pistoles i van intentar amenaçar a en Crixus perquè aturés el carruatge. Ander va llençar un conjur i va començar a atacar als bandits. Llavors, els que anaven davant, van començar a disparar als cavalls del carruatge i van fer que s’aturés.

Assalt_Caravana.jpg

En pocs segons es va desencadenar una batalla contra el grup de 15 bandolers que va acabar en pocs minuts. Els bandits no van ser uns enemics molt complicats pels membres del grup. Però malgrat tot, en Mac Gibber va quedar greument ferit durant la lluita i va necessitar ajuda mèdica per recuperar-se.

Un dels bandits havia quedat amb vida i els membres del grup el van interrogar. No en van treure massa informació, ja que el probre home era un mort de gana que s’havia unit al grup de bandits per poder sobreviure d’alguna manera. Va explicar que el líder de la banda, un tal Hektor, els havia convençut de que es farien rics. Semblava que Hektor tenia conctactes amb un home anomenat “l’home de la caputxa negra” i que allò els permetria obtenir considerables botins. El bandit mai havia vist a l’home de la caputxa negra en persona. també va explicar que un parell de membres de la banda eren desertors de la guàrdia de Averheim, que havien robat algunes pistoles quan van fugir de la seva guarnició.

Van inspeccionar els cossos dels bandits, però no van trobar cap pista important. Semblava que tots eren gent procedent dels baixos fons i la seva manera de lluitar tampoc era cap cosa de l’altre món… El que sí que els va cridar una mica l’atenció van ser dos detalls que coincidien amb la confessió del bandit: Dos dels homes portaven unes camises que eren les mateixes que portaven els soldats de la guàrdia de la ciutat de Averheim i també algunes de les pistoles que havien utilitzat portaven el mateix distintiu en el seu mànec.

La Gravin Clothilde va suggerir que era perfectament possible que aquells homes fosin desertors. Hi havia hagut algunes desercions en la guàrdia en els últims mesos, degut sobretot a la complicada situació que atravessava la ciutat. Amb totes aquelles circumstàncies, era normal que alguns membres de la guàrdia comencessin a sentir-se desmotivats…

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.