Ubersreik

Crest ubersreik


Història d’Ubersreik

Ubersreik és una ciutat lliure de mida mitjana, situada al costat del riu Teufel, molt a prop de les Muntanyes Grises. La ciutat es situa en un important pont entre la carretera va de Bogenhafen a Dunkelburg. El comerç flueix tant per la carretera com per riu fins a Auerwalk, Grunburg i també Altdorf. A les muntanyes del sud-est, a molt poca distancia de Ubersreik, es va crear fa uns quants segles una petita fortalessa de nans anomenada Karak-Azgaraz.

Ubersreik ha tingut un passat turbulent. La ciutat va sofrir bastant durant la Gran Guerra contra el Caos (fa uns 200 anys), ja que va ser atacada diverses vegades en diversos fronts. A més, un culte del Caos havia arrelat a l’interior de la ciutat i va començar a desestabilitzar Ubersreik des de dins. Els pellsverdes també van baixar de les muntanyes i van assetjar la ciutat durant molts mesos. Per si no n’hi hagués prou, d’aquella época també arriven llegendes que parlen de que la ciutat va ser atacada per una misteriosa forma d’homes rata que van propagar la pesta i la malaltia.

Després de la derrota de les forces del Caos a Ubersreik, l’emperador de l’època, Magnus el Pietós, va donar una generosa suma de diners per reconstruir Ubersreik. Un dels primers edificis construïts va ser un enorme temple dedicat a Sigmar. Durant la reconstrucció de la ciutat, molts nans de les Muntanyes Grises van arribar per proporcionar la seva ajuda en les tasques, motiu pel qual gran part de l’arquitectura d’Ubersreik és de naturalesa nana.

Un cop acabada la reconstrucció, molts dels constructors nans van decidir establir-se a la ciutat i ara hi ha a la ciutat una comunitat nana molt pròspera. En els últims anys, el nombre de nans a Ubersreik també han augmentat a causa del comerç amb Karak-Azgaraz.

Ubersreik és un creuament important del comerç dins de l’Imperi. Hi ha rutes de comerç des d’Ubersreik fins a gairebé totes les grans ciutats en el Reik, incloent Bretònia. Inversors, caçadors, aventurers, comerciants… tots utilitzen la ciutat com a base d’operacions i, com a resultat, Ubersreik té una classe mitjana cada vegada més gran i poderosa.

Fins fa poc temps, la família governant a la ciutat eren els Von Jungfreuds. No obstant això, una disputa sobre una mina de plata entre els Von Jungfreuds i la corona imperial va fer que els Von Jungfreuds fossin acusats de fomentar la guerra civil i l’emperador Karl Franz va decidir donar un càstig exemplar a la família. Com a resultat, a Ubersreik se li va concedir la condició de ciutat lliure i va deixar d’estar controlada pels Von Jungfreuds.

No obstant, poc després d’aquests esdeveniments, van començar a sorgir rumors de que l’emperador estava (i encarà està) pensant en revocar el dret d’Ubersreik com a ciutat lliure i que acabarà decidint que alguna família noble torni a ser nombrada com a dirigent de la ciutat. Això seria un resultat no desitjat per a molts ciutadans d’Ubersreik, ja que significaria un impacte molt negatiu per a molts dels negocis existents (al capdavall, més compromís amb la corona significa uns aranzels i impostos més alts i menys control per part de la classe mitjana).

En un intent per evitar que passi això últim i que hi hagi una davallada del comerç, la classe mitja i els gremis de la ciutat van començar a pressionar a les families nobles per intentar assegurar que els Von Jungfreuds no tornessin al poder de cap manera. Fruit d’això, els Von Jungfreuds van perdre molt de poder i influència a la ciutat, però, tot i així, continuent sent una familia amb uns grans recursos econòmics.

Actualments les families nobles més prominents de la zona (entre elles els Aschaffenbergs, els Von Holzenauers i els Von Saponatheims) s’estan posicionant per guanyar influència amb l’emperador, els comerciants i amb la gent del poble amb l’objectiu de demostrar que la seva candidatura és la millor per a la ciutat en cas que l’emperador finalment decideixi tornar a posar com a dirigents a una familia noble.

Els Von Brunner són també una altra família noble interessada en el lideratge d’Ubersreik, però recentment esta patint moltes desacreditacions per la suposada relació de la família amb cultes del Caos (siguin certs o no, aquests rumors estan tenint un efecte perjudicial per a la seva reputació).

Localitzacions importants d’Ubersreik

Les Muralles
Els Molls
El Barri dels Artesans
El Barri dels Nans
La Plaça del Mercat
El Barri dels Comerciants
El Recinte
El Barri Ric
Altres

Ubersreik

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75