Templaris de Sigmar

Dintre de les nombroses ordres de caballeria de l’Imperi, els Templaris de Sigmar són una de les més conegudes i temudes.

Tot i ser una ordre de caballeria, els Templaris de Sigmar no tenen la imatge tradicional dels guerrers amb grans armadures. Ni tan sols s’anomenen a si mateixos com a caballers. Els Templaris de Sigmar lluiten contra tots els enemics de Sigmar, pero especialment contra els servents del Caos (mutants, nigromants, sectaris, pecadors, adoradors de dimonis, bruixes, profanadors, compositors de musiques corruptes, etc). Normalment, tot el que la gent acostuma a veure dels Templaris de Sigmar son els comlicats judicis, els inclements interrogatoris i les execucions que duen a terme per a purificar les ànimes dels condemnats. Per aquest motiu, se’ls coneix simplement com a Caçadors de Bruixes.

Witch hunter

De fet, molt poca gent escapa de les sospites dels Caçadors de Bruixes, per això són temuts de maneral universal, ja que tothom té alguna cosa que amagar, i hi ha molta gent que de manera voluntaria i entusiasta caçarien als seus coneguts si els ho ordenés un Caçador de Bruixes. Així mateix sempre hi ha hagut gent que s’ha aprofitat dels Caçadors de Bruixes per eliminar a un rival molest, acusant-lo falsament de bruixeria…

Sovint els Caçadors de Bruixes van acompanyats per un nombre considerable de Flagelants (fanatics i malalts mentals que han jurat sacrificar la seva vida per Sigmar) o fins i tot de sacerdots de Sigmar o gossos de guerra que utilitcen per buscar i atrapar els fugitius.

Estan acostumats a lluitar i tenen molta experiencia, i sempre van molt ben armats. Acostumen a vestir capes amb caputxa o barret.

Els Templaris de Sigmar actuen sota la supervisio directa del Gran Teogonista (maxim responsable del Culte de Sigmar) i de l’Emperador. Aquesta forma d’organització evita que tant l’Estat com l’Esglesia puguin guanyar massa poder a través del mal ús del poder dels Caçadors de Bruixes.

Templaris de Sigmar

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75