Stromdorf

Stromdorf


Stromdorf es una petita ciutat de la part sud del Reikland, situada a prop de la confluència de 3 rius (el Ober, el Traning i el Teufel). La ciutat es troba en una zona molt humida i plujosa. De fet, és famosa per ser la zona amb més tempestes en tot el Reikland. Fins i tot a l’estiu, el cel sol estar sovint tapat amb núvols grisos.

La ciutat té uns 700 habitants que, malgrat el clima, estan orgullosos de la seva ciutat, que es diu que fa ser fundada abans de l’arribada de Sigmar i que n’ha vist de tots colors… La gent de Stromdorf ni tan sols s’arriba a plantejar anar a viure a una zona més agradable. Per ells, sobreviure en aquest clima és una prova de la seva gran fortalessa i tradició i per tant, un gran orgull (al capdavall, només és “una mica de pluja”). En canvi, per la majoria de la resta de la gent del Reikland és una prova de… la imbecilitat més profunda.

Sigui com sigui, la ciutat va sobrevisquent gràcies, principalment, a la seva situació de pas entre ciutats importants i al seu comerç de peix, alcohol i productes basats en el cuir (per diverses circumstancies, el clima humid de la zona afavoreix el desenvolupament d’aquestes industries).

Fets historics destacats:

El poble es va fer famós fa uns 500 anys (concretament a l’any 2051), quan durant les Guerres dels Comptes Vampirs, un contingent de morts vivents dirigit per un vampir que fugia en retirada de la gran batalla que havia tingut lloc a Altdorf va ser derrotat a la vora del riu Teufel.

El vampir va ser derrotat pel capità Olaus Stilchelm en una épica batalla i immediatament després d’això (sense la influència del vampir), l’exèrcit de zombis va ser eliminat. Malauradament, el capità Stilchelm va morir durant la lluita.

Olaus

Personalitats destacades de la ciutat:

  • Burgomestre Adler: És l’autoritat que està a càrrec del poble. S’encarrega d’executar el poder judicial i administratiu. Ha sigut posat al càrrec per part de la familia Aschaffenberg (Stromdorf està sota el domini de la familia Aschafenberg).
  • Capità Arno Kessler: Està al càrrec de la defensa de la ciutat (majoritàriament milicia) i sota les ordres del Burgomestre Adler per executar el poder militar. Antigament havia servit a la Guardia del Reikland.
  • Lector Magnus Gottschalk: Responsable de l’esglesia de Sigmar a Stromdorf.
  • Germà Theoderic Grabbe: Sacerdot de Morr i responsable del cementiri de Stromdorf.
  • Doctor Hartlieb Schneider: Doctor provinent de la ciutat de Nuln.
  • Professor Hieronimus Kopfchen: Professor especialitzat en historia i llengües, provinent de la Universitat d’Altdorf.
  • Keila Cobblepot: Propietaria d’una petita pensio anomenada la Taverna Stewpot. Condemnada a la forca el 18 de ERNTEZEIT de 2519 per secrest, robatori, assassinat i col·laboració amb les forces del Caos.
  • Niklas Schulmann: Mag de l’Escola Celestial. En una missió del seu col·legi per estudiar els curiosos fenòmens atmosfèrics de Stromdorf.
  • Marcel Gerber: Cap del gremi de peleteria de Stromdorf.
  • Sebastien Brenner: Cap del Gremi Cervesser de Stromdorf, famós a la regió per la seva cervesa, la Thunderwater. També es propietari de la pensió Brener que està actualment a càrrec dels seus dos fills més joves (en Freidrich i en Hans).

Stromdorf

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75