Sobre el Mon de Warhammer i WFRP 3Edicio

Sobre el Món de Warhammer

WHFR 3Ed esta ambientat en un món similar a D&D, amb les seguents particularitats:

  • Menys magia. Els usuaris de magia són menys comuns a Warhammer i la gent normal els té temor. Fins i tot un mag “homologat” per l’Imperi pot ser cremat com una bruixa si no va amb compte. A més a més, els usuaris de magia no són tan poderosos ni omnipotents com ho son en el món de D&D. Els objectes magics tampoc son molt normals de veure. Tot hi aixi, existeixen usuaris de magia molt poderosos i també objectes magics (alguns molt poderosos).
  • La magia a Warhammer és molt més difícil de controlar que a D&D, i molt més perillosa. Això només pel que respecta a conjurs arcans. Pel que respecta a conjurs “divins” (els que utilitzen els sacerdots), són conjurs molt més sencills d’utilitzar.
  • Les races humanoides monstruses no son gaire conegudes per la gent normal del món de Warhammer. Els ogres son, fins a cert punt, tolerats entre els humans. Els humans saben que existeisen els Halflings, els Elfs i els Nans. Pero, per exemple, en alguns llocs els Elfs poden ser vistos com a criatures extranyes i misterioses, ja que no son molt comuns entre les terres habitades pels humans.
  • Els monstres també són rars de veure. Hi ha molts monstres de tot tipus vagant per tot el món de Warhammer però no són tan comuns com en el món de D&D. A més, la majoria són desconeguts per a la gent normal (com a molt formen part de llegendes).
  • La corrupció del Caos és a tot arreu (en menor o major quantitat) i es quelcom al qual la gent li té molta por. La gent normal pot ser corrompuda pels Déus del Caos (i desenvolupar mutacions), però també aquells que comencen a utilizar magies prohibides (com per exemple la nigromancia).
  • En resum, la majoria de la gent normal del món de Warhammer no sap realment que existeixen monstres, usuaris de magia, objectes magics, dracs, dimonis, vampirs, i fins i tot elfs. Tot això acostumen a ser llegendes i contes que s’expliquen als nens. Pero la veritat és que aquests perills existeixen i poden apareixer en qualsevol moment.
  • Pel que respecta a la resta de coses, el món de Warhammer és molt similar al món real durant l’Edat Mitjana. Tret del fet que existeix la pólvora i les armes de foc (pistoles, rifles, canons, etc) i fins i tot algunes creacions d’enginyeria molt particulars (com per exemple els tancs de vapor).

Sobre WHFR 3Ed

WHFR 3Ed té algunes diferencies amb el sistema de joc. Hi ha algunes coses que recorden molt al sistema de joc de VAMPIRO, especialment pel que respecta a la manera de fer les tirades d’atributs i habilitats. També la manera de repartir els punts d’experiencia és molt similar.


Chaos war

Sobre el Mon de Warhammer i WFRP 3Edicio

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75