Pellsverdes

Orcs goblins

Els Pellsverdes son un grup de races bàrbares i primitives que sovint s’agrupen en bandes per envair les terres d’altres cultures més civilitzades. Són en realitat una amenaça poc predictible per a la majoria de les races avançades del Món.

Se’ls anomena Pellsverdes pel color de la seva pell, ja que existeix una varietat considerable d’aquestes criatures. Són una societat tribal i la seva jerarquia es decideix mitjançant la força bruta (els individus més grans i forts acostumen a ser els liders d’una tribu). Són feliços lluitant, i quan no troben un enemic a qui enfrontar-se, lluiten entre ells.

Es diu que veneren a unes deitats anomenades Gork i Mork. Gork es un déu astutament brutal i Mork és un déu brutalment astut (o era al revés?? Hi ha molta controvèrsia en aquest tema).

Els Pellsvedes es divideixen principalment en Orcs i Goblins.

Orcs

Orc

Els Orcs són una de les races més nombroses del Món. Són forts i resistents i extremadament brutals i beligerants. Els Orcs és fan més forts a mida que lluiten i van guanyant combats. Així, els liders de les tribus més nombroses acostument a ser criatures enormes i plenes de músculs. Quan un lider Orc aconsegueix reunir un nombre de Pellsverdes prou important, és diu que s’ha reunit un “Waaagh!” i normalment aquest Waaagh! es dirigirà a atacar les ciutats civilitzades més properes.

Alguns dels Orcs poden arribar a utilitzar la màgia i es converteixen en shamans. No se sap gran cosa sobre la màgia dels Pellsverdes, però sembla que la seva màgia és més poderosa quan més gran es el nombre de Pellsverdes que hi ha al seu voltant.

Goblins

Goblin

Els Goblins són més petits que els Orcs i molt més covards. Prefereixen utilitzar la intel·ligencia i la destressa per enfrontar-se als seus enemics, aprofitant el moment apropiat per clavar-los una daga a l’esquena.

Quan els Goblins es reuneixen en un exercit d’Orcs, acostumen a fer les feines més brutes i perilloses ( com donar de menjar als animals o construir i utilitzar les estranyes màquines de guerra dels Pellsverdes).

Existeixen també shamans goblins, però sembla ser que la seva màgia, a priori, no és tan poderosa com la dels Orcs.


ALTRES RACES DE PELLSVERDES

A part dels Orcs i dels Goblins es parla de moltes altres variants dintre de la raça dels pellsverdes. Així, alguns parlen de l’existencia de:

  • Orcs Negres: Orc encara més grans i més brutals que els Orcs normals
  • Orcs i Goblins Salvatges: Pellsverdes que viuen a dintre els boscos i que porten tatuatges de guerra i fan servir aranyes gegants com a montura de guerra.
  • Snotlings: Una raça de Pellsverdes encara més petita que els goblins.
  • Goblins nocturns: Una raça de goblins que viu en la profunditat de les coves a les muntanyes. Es diu que crien estranyes bèsties i cultiven bolets que els otorguen estranys poders.
  • Es comenta que coses encara més estranyes poden acompanyar a un exercit de pellsverdes: Trolls, paparrots, gegants, estranyes màquines de guerra… Els que han sobreviscut a un atac de pellsverdes solen parlar de les coses més inverosimils!!

Pellsverdes

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75