Marienburg

Marienburg


Marienburg és una ciutat amb una gran riquesa económica que es va separar de l’Imperi. És molt famosa degut al seu comerç marítim i per ser un punt de trobada de diverses cultures que intercanvien mercaderies de tota mena.

Marienburg va ser una vegada part de l’Imperi, però va guanyar la seva independència gràcies a una massiva quantitat de diners que la ciutat va transferir a la corona imperial l’any 2429, durant el regnat de l’Emperador Dieter IV. Això va suposar un gran escàndol en el seu moment i l’Emperador va haver d’abdicar. Tots els intents posteriors de fer tornar a Marienburg a l’Imperi han fracassat fins ara. Avui en dia Marienburg és una de les ciutats més poderoses que existeixen i manté la seva independència d’una manera ferotge (de fet, el Compte Elector de Nordland, que nominalment és el dirigent de Marienburg per part de l’Imperi, té prohibida l’entrada a la ciutat sota pena de mort).

Molts diuen que Marienburg és la Ciutat Daurada, degut a la seva gran riquesa i la seva població cosmopolita. Hi ha botigues de tota mena, on es venen les coses més inversemblants, i de qualsevol cosa es pot fer un negoci (molts gremis mercantils tenen la seva seu en aquesta ciutat).

Marienburg també destaca per la seva elevada població d’alts elfs, concentrats principalment en el districte d’Elfsgemeente. De fet, Marienburg es va construir sobre l’antiga fortalessa élfica de Sith Rionnasc’namishathir, que va ser abandonada després de la Guerra de la Barba.

Marienburg

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75