Karak Azgaraz

Karak

Karak Azgaraz és una fortalessa nana situada a les Muntanyes Grises. No és una fortalessa tan poderosa com les que es troben a les muntanyes de la Fi del Món, però tot i així existeix des de fa més de 4000 anys.

El nou rei del Karak, en Thuringar Orchewer ha regnat durant els últims 50 anys i una de les seves principals preocupacions ha sigut mantenir a ratlla a les diferents tribus de pells verdes que inunden els voltans de la fortalessa. Malgrat s’han aconsegut progressos, encara queda molta feina per fer.

Karak Azgaraz es troba a una distància d’uns 4 dies de camí de la ciutat de Ubersreik. Això i la política més oberta del rei Thuringar ha fet que el comerç entre aquestes dues ciutats hagi augmentat considerablement en els últims anys. Els bens que provenen de Karak Azgaraz són altament apreciats en les comunitats humanes, degut a la seva elevada qualitat.

Les relacions entre Ubersreik i Karak Azgaraz són bones i molts dels nans de la comunitat nana que viuen a Ubersreik provenen d’aquest Karak.

Runesmith

Karak Azgaraz

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75