Homes Bèstia

Beastman
Els homes bèstia son salvatges criatures humanoides que han estat corrompudes i deformades pel Caos. Caminen sobre 2 potes i tenen el tronc d’aparença humana, però les seves cames son similars a les d’animals com cabres o cavalls. Les seves cares també tenen trets bestials similars a diversos animals, tot i que la majoria semblen una extranya barreja entre humà i cabra.

Hi ha, per tant, diferents classes d’homes bèstia, però als més comuns se’ls anomena “Ungors” i “Gors”. També es parla d’altres criatures més poderoses amb cap de toro anomenades “Minotaures”. Els homes bèstia són lluitadors agressius i asedegats de sang i, pel que se sap, son adoradors del Déu Khorne (o almenys, això és el que es creu).

Els grups d’homes bèstia solen ser liderats per Gors (que son els que tenen les banyes més llargues), a continuación els segueixen els Ungors, que són els homes bèstia menors i més dèbils.

Una minoría d’homes bèstia tenen la capacitat de poder utilizar els vents de la magia de manera institiva, se’ls anomenat Bray-Shamans. Però aquest fet encara no està prou contrastat.

Beastman2

Popularment se sap que quan neix un nen amb greus deformancions, normalment els pares acostumen a abandonar-lo al bosc, ja que temen que el nen pugui tenir deformacións del caos que puguin posar en perill a la familia. Els homes bèstia consideren a aquests nens com a part de la seva tribu (un obsequi dels déus obscurs del Caos) i els adopten com a membres de la seva comunitat fins que tambe acaben esdevinguen homes bèstia.

Els homes bèstia es troven a totes les regions de l’imperi. Solen viure en les profunditats dels boscos on tenen els seus poblats i realitzen els seus sacrificis. Sovint ataquen asentaments humans en busca de menjar o victimes pels seus rituals. D’altres vegades asalten a viatgers o a caravanes que no van prou protegides. Es per aquest motiu que, tot i ser més lent, molts viatgers preferixen reatlizar els desplaçaments en vaixell (seguint els rius que comuniquen la majoria de les ciutats importants de l’Imperi).

Homes Bèstia

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75