Averheim

Averheim_Docks.jpg

Averheim, la capital del Gran Comtat d’Averland, és una de les ciutats més grans i amb més capacitat econòmica de l’Imperi (i una de les més velles). El centre de la ciutat es troba en una elevació rocosa que controla el pas del riu Aver i es allà on es troba el Palau d’Averburg.

Molt a prop del Palau hi ha la Plaça Plenzer (Plenzerplatz), una gran plaça de mercat a on també es celebren nombrosos festivals i events comercials. La majoria de locals són petits negocis destinats al comerç de ramaderia i agricultura (on hi destaca la fabricació de vi), la principal font d’ingresos de la regió. En aquesta plaça també es troba la Columna dels Cranis, una gran columna feta amb cranis d’orcs i goblins i que conmemora una gran batalla contra els pells verdes.

El comerç de bestiar és un pilar per l’economia de la ciutat i hi ha una extensa àrea de molls on es realitzen les transaccions de carn, cuir, llana i tot tipus d’animals de granja. Des dels molls, aquests bens es ditribueixen per tot l’Imperi i més enllà (a regions com Bretonia o fins i tot Marienburg).

Averheim també controla la principal ruta de comerç del sud de l’Imperi, la ruta del Pas del Foc Negre, coneguda per ser un lloc molt habitual d’atacs de Orcs i Goblins.

Averheim és famosa per la seva guàrdia d’elit, els Grans Espassers de Averland, un cos de soldats que s’ha especialitat en la lluita de espassa a dues mans. Tots els soldats d’aquest cos porten armadura y una gran espassa molt característica i són molt respectats entre els ciutadans. Els Grans Espassers han estat moltes vegades clau en la defensa de la regió i van tenir un paper destacat en moltes grans batalles, com la Tercera Batalla del Pas del Foc Negre, on el Comte Elector Marius Leitdorf va perdre la vida.

Averland_Greatswordmen.jpg

Desgraciadament, la mort de Marius Leitdorf ha portat molta incertesa a la regió, ja que ningú sap qui serà el pròxim Comte Elector. Això ha provocat que la corrupció entre els diferents funcionaris i càrrecs de la ciutat cada cop es vagi fent més gran. Obviament, això no fa més que afavorir l’augment de la deliqüència i d’actes criminals que fins ara eren dificils de veure…

Averheim

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75