Tank de Vapor

Artilleria Movil Imperial

Category:
weapon (ranged)
Description:

Els Tanks de Vapor són artefactes monstruosos que avancen de manera implacable cap a l’enemic disparant canonades. La visió d’un d’aquests gegants metàlics acostuma a ser una imatge aterradora pels seus enemics: Les fletxes reboten contra la seva armadura blindada y els guerrers enemics són esclafats sota el seu pes.

La majoria dels Tanks de Vapor van armats amb canons alimentats amb vapor, que són més petits que els Grans Canons de l’Escola d’Enginyeria Imperial, tot i que la gran maniobravilitat del Tank compensa sobradament aquest fet. Els Tanks també poden portar una torreta a la part superior que dispara “ràfegues” de vapor capaces d’escaldar als enemics més propers.

Bio:

Els Tanks de Vapor van ser dissenyats per primer cop pel famós i genial inventor Leonardo de Miragliano. Leonardo va se capaç de fer una adaptació de la tecnologia basada en vapor utilitzada pels nans. Es desconeix com Leonardo va aconseguir la col·laboració dels nans perquè compartissin amb ell aquesta tecnologia.

Leonardo va aconseguir utilitzar l’energia generada pel vapor per accionar els pistons i engranatges necessaris per posar en moviment les rodes del Tank de Vapor i alhora subministrar energia per activar el sistema d’armament.

Originalement es van construir 12 Tanks de Vapor i despres de la mort de Leonardo ningú ha estat capaç de replicar aquesta tecnologia. En el seu moment, l’Escola d’Enginyeria va menysprear el descobriment de Leonardo al·legant que eren massa costosos de fabricar i complicats d’ulitzar. No va ser fins molt després que es va demostrar la seva gran utilitat en el camp de batalla. Degut a això, malauradament Leonardo no va deixar constància de quins pasos calia fer per replicar aquests artefactes.

Actualment només queden 8 Tanks de VApor operatius (la resta es van perdre en diferents batalles o van quedar inutilitzables). Aquests Tanks es guarden com a joies en l’Escola d’Enginyeria Imperial i només s’utilitzen en temps de guerra.

Tank de Vapor

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75