El Llibre d'Encanteris de Niklas Schulmann

Llibre d'encanteris de l'Escola de l'Ordre Celestial

Category:
book/scroll
Description:

Pel que sembla, Niklas Schulmann no era un mag tan poderós com aparentava ser. Els encanteris que conté aquest llibre no són de nivell molt alt i Niklas ni tan sols va poder arribar a dominar una part.

No obstant, Niklas va realitzar nombroses anotacions en el llibre, cosa que fa que qualsevol estudiós pugui aprendre els conjurs d’una manera més fàcil tant sols basant-se amb la prova i error.

Enlloc de requerir temps d’estudi i punts d’experiència, els conjurs es poden aprendre realitzant diferents assajos i procediments empírics. Amb aquests exercicis, l’aprenent de mag pot entendre més ràpidament el funcionament del conjur i saber com llençar-lo (sembla ser que aquesta era l’única manera en que Niklas podia ser capaç d’aprendre nous conjurs, ja que era un mag bastant inepte).

La part negativa és que, per fer aquests experiments i proves empíriques, cal utilitzar una sèrie de materials i instruments, els cost dels quals és força elevat.

A continuació s’indiquen els conjurs disponibles en el llibre i el cost dels materials i instruments que són necessaris per aprendre el conjur. Un cop gastats aquests diners es considera que els experiments s’han portar a terme satisfactoriament i el mag ha pogut aprendre el nou conjur sense necessitat de gastar experiència.

Conjur Nivell Cost
First Portent of Amul 1 10 Gp
Harmonic Convergence 1 10 Gp
Swiftwing 1 10 Gp
Second Portent of Amul 2 20 Gp
Lightning 2 20 Gp
Third Portent of Amul 3 30 Gp
Wings of Heaven 3 30 Gp
Bio:

El llibre va ser trobat a l’habitació que Niklas tenia a la taverna dels Brenner a Stromdorf. Niklas va trigar anys en poder assimilar els conjurs d’aquest llibre, mentre que els seus companys avançaven normalment en els estudis. Això va provocar un creixent resentiment en Niklas (com es pot deduir de moltes de les anotacions que apareixen al llibre).

Alguns dels conjurs (especialment els de nivell més alt), contenen també anotacions, però Niklas mai va ser capaç de dominar-los del tot. I és que no és pot negar que Niklas, tot i tenir afinitat amb el vent d’Azyr, mai va poder avançar gaire com a mag.

El Llibre d'Encanteris de Niklas Schulmann

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75