La Destral de la Familia Bugman

Destral enana a 2 mans

Category:
weapon (melee)
Description:

Type: Great Weapon
Damage Rate (DR): 7
Critical Rate (DR): 2
Encumbrance: 6

  • La destral de la Familia Bugman proporciona un dau groc addicional al seu portador en les tirades d’atac.
  • Es considera arma màgica
  • Arma a dues mans
  • Arma disenyada per i per a nans. Si s’utilitza per part d’algu que no sigui de raça nana, el portador afegeix 3 daus negres a las tirades d’atac.

Les seves dimensions són considerables, cosa que fa que només els nans més forts siguin capaços de fer-la servir adequadament.

En determinats llocs de la seva afilada fulla apareixin diversos símbols rúnics nans. El significat d’aquests símbols es desconeix. Són símbols molt antics i el seu significat s’ha perdut en la nit dels anys.

Bio:

Segons els nans, aquesta destral va ser fabricada fa bastants segles.

Els seus símbols rúnics deixen clar que es tracta d’una arma màgica, però cap ferrer rúnic ha pogut desxifrar el signnificat dels símbols. de tota manera, la familia Bugman tampoc ha investigat gaire sobre el tema ja que desde fa varies décades s’ha dedicat principalment a la creació de la millor cervesa del Vell Món.

Ultimament, la destral torna a ser utilitzada per Grugni Bugman, un membre força jove de la familia Bugman. En alguuns dels combats protagonitzats per aquest nan contra les forces d’un culte del ca Caos, la destral ha començat a brillar d’una manera molt estranya.

Què pensa i sent Grugni “Bebecervezas” Bugman i la seva familia de la seva destral

Ell no es el propietari de la destral. La destral és una reliquia familiar propietat de la familia Bugman. Té el gran honor de ser el seu guardià i fer-la servir per netejar l’honor de la seva familia. Grugni mai hagués gosat agafar la destral al no considerar-se prou digne per això, si no fos perquè el seu pare se la va donar, i contrariar al patriarca només hagués ocasionat més vergonya.

El seu pare va considerar que era el membre de la familia a qui més servei li podia fer. Seria un constant recordatori pel seu fill de la seva vergonya i així “s’aplicaria més” per al gran final.

La destral de la familia no es només una gran arma, que també, és un medi per restablir l’honor perdut. Fa molts anys els membres de la familia Bugman van guanyar batalles i gloria fent servir aquesta destral Potser els ancestres que van fer servir aquesta destral en el passat poden il.luminar a Grugni “Bebecervezas” Bugman a restablir el que mai es tindria que haber perdut, l`honor familiar. No tindria sentit que fes servir una altre arma, és massa important el que està en joc.

La familia Bugman ha perdut l’honor i la destral de la familia Bugman ha d’ajudar a restablir-lo.

Què pasaria si algú robés o deshonrés la destral de la familia Bugman

Pobre d’aquell que ho faci… cap nan aceptaria que una reliquia familiar fos profanada, i molt menys de l’importancia d’aquesta destral i per les circunstàncies en que ara mateix es fa servir.

L’Emperador en persona beu cervesa feta per la familia Bugman… la familia Bugman és molt influent, i no només amb els nans, i no estalviarà mitjançs per fer justicia.

Qualsevol que informi d’aquests fets serà degudament recompensat per la famila Bugman. Igualment, aquell que torni la destral de la familia, una vegada Grugni “Bebecervezas” Bugman hagi natejat l’honor perdut, també serà recompensat.

La Destral de la Familia Bugman

Warhammer Fantasy Moix mperat75 Gustavo