Tomas Von Kiegel

Description:

En Tomas és un home jove, a prop dels 30 anys. El seu aspecte físic no té cap característica destable, tret que té una clara tendència al sobrepes i que la seva cara inflada té un aspecte una mica porcí. Això fa que alguns dels seus empleats l’anomenin “El Rodantxó” quan parlen d’ell a les seves esquenes, tot i que saben que si en Tomas ho arribés a descobrir els faria fora de la feina immediatament (o coses pitjors).

Tot i que no pertany a una familia noble, en Tomas acostuma a anar vestit amb robes molt luxoxes (una manera més de presumir de la seva immensa fortuna).

Bio:

En Tomas està podrit de pasta i ell ho sap. Sap que el seu pare és un dels homes més poderosos i més ric de la ciutat i sap que ell (al ser fill únic) hetara tota la fortuna de la familia. Per en Tomas no hi ha cap cosa que els diners no puguin comprar i qualsevol que no tingui més diners que ell (la gran majoria de la gent)mereix el seu més profund despreci.

Tot i això, els que el conèixen saben que en Tomas es un hàbil home de negocis i el seu pare no dubta en deixar-lo al càrrec dels afers del gremi quan ell no hi és.

Tomas Von Kiegel

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75