Matthias Krieger

Inquisidor

Description:

Krieger va vestit normalment amb una gabardina fosca i un barret que li oculta gran part de la cara. Porta els cabells llargs i foscos i la seva cara (pràcticament la única part visible del seu cos) té nombroses cicatrius.

Es un home bastant alt i corpulent cosa que fa que la seva presència es atemoridora. Krieger sempre va acompanyat d’una gran pistola i una espassa que duu penjades al cinturó.

Bio:

Un dels inquisidors més notables. Krieger és un home temut i sovint la menció del seu nom provoca calfreds entre aquells que algun cop han sentit a parlar d’ell.

Matthias és un home dur… i perillós. Ha recoregut tot l’Imperi durant molts anys perseguint a tota mena de seguidors i engendres del Caos i això li ha fer guanyar una fama notable.

Krieger és conegut pel seu inmens odi al Caos i se sap que no s’aturarà davant de res ni ningú per portar a terme la seva misió sagrada. Sense remordiments.

Krieger sol anar sempre acompanyat per un grup de Zealots, fanàtics que han decidit oferir la seva vida per la gloria de Sigmar i per lluitar contra el Caos. Els Zealots d’en Krieger li son fanaticament lleials i (com la majoria de Zealots) tenen seriosos problemes mentals.

Matthias Krieger

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75