Karl Franz

His most Imperial Highness, Emperor Karl-Franz I von Holswig-Schliestein, Grand Prince of Altdorf, Count of the Reikland, Protector of The Empire

Description:

Karl es l’actual Emperador del Reikland, una saga que ha governat durant gairebé un segle. Els emperadors del Reikland son coneguts per les seves tendencies modernitzadores i reformistes. El seu avi, l’Emperador Mattheus II va intentar establir una constitució nacional per l’Imperi i va tenir exit establint un govern parlamentari per la provincia del Reikland.

Karl Franz esta considerat com el mes gran governant dintre del Vell Mon. Ha comandat l’Imperi a través de nombroses invasions i greus crisis durant el seu regnat.

A part d’això es un formidable guerrer i sovint encapçala els exercits imperials muntat en el seu griffon, Deathclaw. Com a Emperador, es el portador de Ghal Maraz, el formidable martell rúnic fabricat pels nans i que va ser entregat a Sigmar (el primer Emperador) com a mostra de l’aliança entre els humans de l’Imperi i els nans. Aquesta es considerada una arma sagrada i un simbol d’unitat a tot l’Imperi.

Bio:

Karl Franz

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75