Gunther Emming

Sacerdot de Sigmar a Ubersreik

Description:
Bio:

El pare Gunther ha viscut a Ubersreik des de la seva infantesa. Provenia d’una familia humil i va ser ordenat sacerdot des de molt jove. Els seus pares no tenien prous diners per fer-se carec d’ell ni cap feina per donar-li. Vist com anaven les coses, ordenar-se sacerdot va ser una bona solucio. Malgrat tot, Gunther va demostrar tenir una gran fe en Sigmar des del principi i va participar en totes les batalles en les que va tenir oportunitat. Quan l’anterior responsable de l’esglesia de Sigmar a Ubersreik va morir, ell era la alternativa més lógica.

Gunther ha estat al càrrec de l’esglesia des de llavors. Cada setmana realitza una cerimònia en honor a Sigmar on hi acudeix un gran nombre de feligressos. Gunther te una fe inquebrantable i compta amb l’estimacio i el respecte dels habitants de Ubersreik. Fins i tot moltes vegades hi ha soldats que van a demanar-li consells i benediccions per lluitar contra el caos i altres enemics de l’Imperi.

La majoria de la gent es sent agraida per tenir un sacerdot a Ubersreik amb unes conviccions tan fermes, però hi ha qui pensa que de vegades el pare Gunther pot arribar a ser massa radical amb tot el que respecta la lluita contra el Caos. A alguns nobles i seguidors de Verena no els algrada massa la bona disposicio que té Gunther en ajudar als Templaris de Sigmar en tot allò que necessitin. Gunther simplement creu que, com a part de la seva lluita contra el Caos, cal ajudar als Templaris de Sigmar sempre que sigui possible, pero de vegades es pregunta si el Templaris no van massa lluny quan es tracta de “purificar” als ciutadans de l’Imperi.

És força conegut que, durant la seva joventut, Gunther va mantenir amistat amb el sacerdot renegat Luthor Huss. Tot i que d’això ja fa molt anys, i ja fa temps que Gunther no ha tornat a veure a Huss, Gunther prefereix portar amb discrecio aquest assumpte i espera que mica en mica tot vagi caient en l’oblit. El fet que Huss fos considerat renegat va ser un cop dur per Gunther, ja que encara el considera un bon amic i mai a dubtat de la fe i del compromis de Huss en la seva lluita contra el Caos.

Gunther Emming

Warhammer Fantasy Moix mperat75 mperat75