Warhammer Fantasy Moix

Pròleg de la Quarta Temporada

4 de VOGERHEM de 2521 (Calendari Imperial)

Homes ilustres de l’Imperi es trobaven reunits en una de les grans sales del palau de l’Emperador. El tema que els ocupava era el portal del Caos que encara es mantenia obert en una de les torres del temple de Sigmar.

- Un mort, dos ferits greus, i un soldat en estat de shock… I tot això en menys de 3 dies!! Si això segueix així avit començarem a tenir desercions i fins i tot motins.

- I que podem fer? El portal no pot quedar sense vigilància. Des de que es va obrir no han parat de sortir-hi criatures, cadascuna més terrible que l’anterior. Aquests mags haurien de saber com acabar amb aquesta maleïda cosa!

- Com és normal, els mags de l’Imperi desconeixen com funcionen les energies del Caos i, per tant, com tancar el portal. – Va intervenir Baltasar Gelt – Senyors, la conclusió és evident i més val que l’enfrontem quan abans millor. L’única persona que pot tancar el portal és la mateixa persona que el va obrir.

- Quines bestiesses dieu? El Capita Baerfaust és mort! Com voleu que tanqui el portal si és mort?

- El Capità no és mort. – Va aclarir Gelt – Almenys això és el que diuen els testimonis. El grup d’herois (o de bojos) que va pujar al campanar mentre el Caos s’apoderava del temple va poder veure com el Capità, molt greument ferit, entrava en el portal en l’últim moment.

- I què voleu dir amb això? Us heu tornat boig? No pretendreu que… eh… Realment esteu proposant això?

L’horror va aparèixer a les mirades de la majoria dels presents quan van començar a comprendre les implicacions de les paraules d’en Baltasar Gelt. Però com contradir-lo? Era el mag més poderós de l’Imperi… A qui més podien acudir per demanar consell? I el que estava clar era que de cap manera podien permetre que aquell portal continués obert en el cor de l’Imperi. Calia fer alguna cosa!

I en Gelt va parlar:

- Senyors, com més aviat ens decidim, més aviat podrem solucionar aquest problema i ajudar als nostres homes que lluiten al nord. Algú ha de recuperar al Capità Baerfaust per ser jutjat i per obligar-lo a tancar el portal.

- I qui hi anirà? Ningú s’oferirà voluntari! NINGÚ! I ningú és prou fort com per suportar entrar en el Regne del Caos sense acabar boig o completament deformat. És una missió impossible!

- No pateixin, senyors. Conec la manera de poder entrar en el Regne del Caos sense patir aquests mals dels que vosté parla. I crec que tinc als candidats perfectes…

Chaos_Portal.gif

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.