Warhammer Fantasy Moix

La Tercera Batalla del Pas del Foc Negre

24 ERNTEZEIT de 2519 (Calendari Imperial)

El Pas del Foc Negre, Provincia D’Averland (Frontera Sud de l’Imperi).

Tercera Batalla del Pas del Foc Negre

Averland

El Sergent Marcus Baerfaust, dels Grans Espassers d’Averland, va mirar a l’est. Havia passat el pitjor. El Comte Elector Marius Leitdorf estava rodejat i havia quedat aillat de la resta de l’exercit. Un orc enorme, que no era un altre que el Cabdill Vorgaz Ironjaw, va obrir-se pas fins al lloc on es trobava el Comte i la lluita va començar.

Marius leitdorf

El Sergent Baerfaust va intentar obrir-se pas per ajudar al Comte però era impossible. Un mar verd s’interposava entre ell i el Comte.

-El Comte està en perill!! Protegiu al Comte!!! – Va cridar, desesperat.

Però ja era massa tard. En un moviment brutal, la destral de Vorgaz es va clavar al pit del Comte i li va destrossar l’armadura, partint-lo gairebé per la meitat. L’enorme orc va aixecar enlaire el cos del Comte i li va arrencar un braç mentre deixava anar un crit de victòria que va fer tremolar de por als soldats de l’Imperi. El Sergent Baerfaust ho va mirar amb horror, mentre uns metres més al sud va veure com un altre orc li tallava el cap al capità dels Grans Espassers. Això els deixava a ell al càrrec del regiment de Grans Espassers!

-Retirada!!! Reagrupeu-vos cap al nord!! Retirada!!!

El Sergent Baerfaust va reunir les forces de Grans Espassers que li quedaven i es va retirar cap al nord, començant una fugida desesperada mentre intentava aniquilar a tants orcs com podia, rugint de furia. Els orcs els perseguien i disparaven fletxes, pedres i tota mena d’extranyes armes improvitsades. Molts projectils fallaven, però d’altres feien diana en alguns dels soldats que es retiraven. Allò seria una carnisseria!! Maleït fos el Comte per haver-los portat a aquella trampa mortal!!

Malgrat tot, la sort es va girar a favor seu. Baerfaust va veure a la llunyania l’emblema de l’Emperador i una gran ombra va aparèixer al cel. Karl Franz en persona, muntat a sobre el seu Griffon, havia arribat per proporcionar ajuda en l’ultim moment. Les tropes de l’Emperador, la Guardia del Reikland, es van desplegar per la zona i els tiradors van descarregar les seves escopetes sobre l’exèrcit d’orcs…

Karl franz griffon

Després d’unes hores, la batalla havia acabat. L’Imperi resistiria un dia més i el Pas del Foc Negre havia suportat una altra invasió de pells verdes. Però el preu que s’havia pagat era terrible. El Comte Elector Marius Leitdorf havia mort, sense deixar un hereu clar per al comtat d’Averland. Allò portaria una gran inestabilitat a la zona d’Averland i només els deus sabien quines conseqüències podria tenir en el futur…

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.