Warhammer Fantasy Moix

La Invasió del Caos

Del 28 al 33 de PFLUGZEIT de 2521 (Calendari Imperial)

L’Emperador Karl Franz va aixecar la vista del paper, un pergamí arrugat, mig estripat i amb algunes taques de sang en un dels costats.

Pergami_sang.jpg

- I el missatger? – Va preguntar
-Es mort, excel·lència. Va entregar aquesta carta a l’entrada de la ciutadella i pocs segons després va morir a sobre el seu cavall.

Eren noticies terribles del nord. Segons la carta, feia pocs mesos que un gran exèrcit provinent dels Desserts del Caos i de les tribus salvatges del nord havia passat més enllà de Kislev. La ciutat de gel estava ara assetjada i amb prou feines resistia. L’exercit del Caos havia continuat cap a l’oest, cap a Ostland i el Compte Elector Valmir von Raukov havia preparat un exercit per aturar la invasió. Per desgràcia, havien sigut sorpresos en el moment més inesperat quan una horda de nòmades del nord va creuar el Mar de les Urpes i va desembarcar a la retaguardia de les tropes de l’Imperi.

Valmir von Raukov havia enviat missatgers a diferents ciutats de l’Imperi per tal de demanar ajuda i la carta havia arribat just aquell matí. Els rumors ja feia mesos (o anys) que corrien i la gent temia que una nova gran invasió del Caos era inminent. Els fanàtics no paraven de crèixer als carrers de la capital i s’anunciava insistentment l’arribada de la fi del món. Un nom era sovint xiuxiullejat entre els comerciants que venien del nord i alguns refugiats que havien sigut els primers a fugir: Archaon, l’home que provocarà la total ruina del món tal com el coneixem.

Aquella carta no era més que la confirmació dels temors de Karl Franz. El Caos tornava a atacar i aquesta vegada els tocaria a ells defensar l’Imperi.

- Que els missatgers surtin avui mateix.- Va ordenar l’emperador.- A tots els racons de l’Imperi. Que els Comptes Electors reuneixin els seus exèrcits i que siguin convocats inmediatament a Palau per a la celebració d’un Conclave. Que comenci el reclutament de voluntaris i aviseu també al Gran Teogonista Volkmar.
- Excelència, i els nostres aliats?
- Sí. Feu arribar també els missatges als principals Karaks de les Muntanyes de la Fi del Món i les Muntanyes Grises. Els nans se’ns uniran, però els haurem de convencer.
- Excelència. I…. I els elfs??

L’emperador va pensar durant uns segons. La relació amb els elfs sempre havia estat cordial fins ara, però no estava segur de com procedir en una situació com aquella.

- Miraré de parlar amb en Tyros. Els elfs tenen motivacions estranyes. Però es possible que en una situació com aquesta es decideixin a ajudar-nos….

Invasion_Map_1.jpg

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.