Warhammer Fantasy Moix

La Flama de Ulric

Del 17 al 19 de SOMMERZET de 2521 (Calendari Imperial)

El grup es va endinssar als boscos que rodejaven la ciutat de Middenheim. Gràcies a l’ajuda d’en Colby, no van trigar gaire estona a trobar un grup de llops. El grup es va preparar, i en pocs segons van caure sobre els llops. Calia que, com a mínim, cadascun d’ells en matés un, per poder obtenir la seva pell i ser “digne” de participar en el ritual del Professor Von Oppenheim.

Ja havien pogut acabar amb uns quants dels llops, però, just en aquell moment, va aparèixer un grup de skavens que els va començar a atacar. Entre els skavens hi havia també una rata-ogre i un altre home rata que brillava amb una extranya llum verda fosforescent.

L’home rata que brillava amb la llum verda va llençar uns rajos vers sobre en Shagan. El mag elf va poder esquivar el primer raig, però no va poder esquivar el segon i va quedar envoltat per una llum verda. En Shagan va intentar reunir poder per llençar un conjur, però va notar que els vents de la màgia no fluïen cap a ell. Era com si alguna cosa estigués bloquejant el fluxe de la màgia…

El combat es va allargar durant molta estona i, per molt poc, el grup s’en va poder ensortir. Aquell havia estat un atac força estrany i amb enemics que fins ara no havien vist. Després de recollir els llops, el grup es va dirigir ràpidament de tornada a la ciutat.

L’endemà al matí, el grup es va dirigir a la pensió a on els havia citat el tal Brener. En Brener els havia citat a una pensió anomenada El Draken que, casualment, era un dels negocis controlats per la familia Aschenbeck. Quan van arribar a la pensió, en Brener no hi era, però van descobrir que la seva habitació havia estat regirada, tot i que no hi havia signes de violència. Hi destacava una pintura blava a la pared i una espècie de diari amb anotacions. Al cap de pocs moments, uns soldats de la guàrdia es va presentar a la pensió acompanyats de la posadera i van recollir el diari com a prova, demanant al grup que estigués localitzable en cas que se’ls requeris de testificar en el judici, ja que aquelles proves relacionaven el succés directament amb el Graf Aschenbeck.

Veient que el seu pare feia front a greus acusacions de col·laboració amb el Caos, Lady Margarete Aschenbeck va demanar ajuda al grup. Lady Margarete estava segura de que el seu pare era innocent i de que tot allò era un muntatge. Sospitava que en Werner Markheim estava darrera de tot allò i que el seu objectiu era forçar-la a casar-se amb ell, però malauradament no tenia proves per demostrar la innocència del seu pare. El grup es va conmoure amb les paraules de Lady Margarete i li van prometre que farien el possible per ajudar-la.

Aquella nit, el grup es va dirigir al temple de Ulric per portar a terme el ritual del Professor Von Oppenheim. Hi havia un cert escepticisme entre alguns membres del grup, ja que no estaven del tot segur que el ritual surtís bé. Quan el Professor va arribar els va donar instruccions perquè cadascun d’ells fes unes determinades tasques per intentar obtenir el favor de Ulric.

Flama_Ulric.jpg

El ritual va començar i el Professor va començar a recitar una serie de paraules. Quan va arribar el moment, el Professor va acostar el batall a la flama de Ulric. Durant uns segons va semblar com si la flama tremolés i perdés intensitat, però de sobte va revifar i el batal va començar a brillar amb una llum violeta molt intensa. Llavor hi va haver un esclat de llum i tothom va quedar encegats durants uns segons.

Quan van recuperar la visió, van veure el Professor estés a terra. Tenia les mans cremades, però a part d’això estava bé. Al seu costat hi havia el batall. Semblava intacte però van observar que el seu color havia canviat lleugerament i ja no tenia aquell to que els havia causat quan el van trobar per primer cop. Pel que semblava, el ritual del Professor Von Oppenheim havia tingut èxit.

Ara calia retornar el batall al Luminari Mauer perquè el pogués analitzar. El grup va decidir anar a dormir, ja n’hi havia hagut prou per aquell dia…

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.