Warhammer Fantasy Moix

Epíleg: Les Averiguacions del Luminari Mauer

15 de KALDEZEIT de 2521 (Calendari Imperial)

El Luminari Mauer revisava un enorme volum del seu escriptori i, finalment, va aixecar el cap. Davant seu, en Shagan i el seu oncle Tyros l’escoltaven amb atenció.

-Bé, basant-me en la informació que he pogut trobar en diferents llibres de màgia i història i també en el que m’heu explicat sobre les aventures d’en Shagan i els seus companys, he pogut fer un relat aproximat dels fets i de tot el que envolta al que sembla (o semblava) ser un gran complot del Caos. Efectivament, tot apunta a que el que ha passat aquests últims anys ha estat un gran complot perpetrat per un gran dimoni del Caos servidor del déu Tzeench. Concretament un dimoni anomenat Nemeroth.

<< Nemeroth va ser vist per primera vegada quan un exercit del Caos va atacar el Pas de la Dama Grisa, ara fa més de 2000 anys. Allà va ser derrotat pel Comte Otto III de Wisseland, cosa que va donar origen a la dinastia i al castell de Schluesselschloss. Però abans de tot això, Nemeroth havia estat un gran príncep de Tzeench, que vivia al seu castell en els Regnes del Caos. El mateix castell que en Shagan i els seus companys van poder visitar durant el seu viatge als Regnes del Caos.

En aquell castell, Nemeroth segurament va crear les esferes violetes que, pel que sembla, van ser uns poderosos artefactes del Caos. És de suposar que Nemeroth va escampar les esferes per tot el món, entregant-les a diferents servidors o fins i tot a persones importants, que desconeixien el seu poder, amb l’objectiu de poder-les corrompre. Les esferes permetien a Nemeroth comunicar-se amb els seus servidors i anar escampant la seva corrupció amb l’objectiu de poder portar a terme els seus perversos plans.

Quan Nemeroth va ser derrotat pel comte Otto III, la seva esencia va quedar atrapada en aquest pla d’existència. Els motius perquè això passés els desconec. Potser el Comte Otto va utilitzar una arma especial, o potser tenia mags elfs o fins i tot mestres rúnics nans entre les seves files, i això fa fer anular les influències màgiques del Caos i va desactivar les possibles vies d’escapatoria de Nemeroth cap als Regnes del Caos… Qui sap. El cas és que Nemeroth no va poder fugir i retornar als Regnes del Caos i, per evitar ser destruït, va condensar la seva essencia en l’esfera violeta que portava (segurament sempre en portava una a sobre). Un cop derrotat el dimoni, els servidors del Comte Otto van agafar l’esfera com a trofeu, juntament amb altres objectes, com era el costum, i la van enterrar en la tomba del comte.

En Nemeroth estava atrapat, gracies als segells de Morr i de Sigmar que protegien la cripta, però va poder utilitzar la seva influència maligna per a condensar grans quantitats de pedra de disformitat al voltant de la tomba. Al llargs dels segles, Nemeroth va anar reunint energia màgica i, finalment, va poder tonar a activar les esferes. Un cop fet això, va tornar a posar en marxa els seus plans per a destruir la humanitat.

Gràcies a les esferes va poder portar a terme diferents complots:

  • Crear una secta al cor de Aldorf per poder desprestigiar als Col·legis de la Màgia
  • Corrompre als skavens, ves a saber amb quines promeses, i ensenyar-los màgia del Caos perquè fossin una eina més ens els seus diabolics plans.
  • Aconseguir corrompre a un grup d’elfs obscurs per ajudar-lo a envair l’Imperi.
  • Influir al Capità Baerfaust i corrompre’l el suficient per poder crear un imperi criminal per controlar les provicies del sud i fins i tot portar a terme un cop d’estat.
  • Aconseguir l’ajuda dels pellsverdes per crear un gran Waaagh! per envair el Reikland.

Ves a saber quines altres maquinacions tenia pensades i ves a saber si n’hi ha d’altres esferes com aquestes diseminades per altres llocs del Imperi. Desconeixo si en Nemeroth ha estat destruït del tot o si ara ha tornat al seu castell en els Regnes del Caos i des d’allà ja està maquinant nous plans per destruir el Vell Mon. No tinc manera de saber-ho, però almenys sabem que les tres esferes que vareu trobar a Schluesselschloss ara estan en un lloc segur en el Col·legi de la Llum.

És tot el que puc dir fins ara… I tampoc estic segur de que tot el que us he dit sigui cert al cent per cent.>>

- És el que ja em temia… No tenim cap garantia de que això hagi acabat. – Va dir en Tyros.

- No. Mai es pot estar segur del tot amb el Caos. I molt menys amb els servidors de Tzeench. Ves a saber si tot això que ha passat fins ara no formava part del seu pla. Fer-nos creure que Nemeroth ha estat derrotat per tornar a apareixer més endavant amb molta més força. Qui sap…

- Us dono les gràcies per les vostres averiguacions, mestre Mauer. Informaré a Teclis al respecte. Estic segur que trobarà aquesta informació molt interessant.

- Ja sabeu que sempre sou benvingut, Excel·lència.

I mentre el Luminari Mauer tornava a fixar la seva atenció en els llibres, en Tyros i en Shagan van abandonar la sala.

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.