Warhammer Fantasy Moix

El Waaagh! Més Gran Mai Vist

Del 9 al 16 de NACHGEHEIM de 2521 (Calendari Imperial)

Ander va transmetre a la resta dels membres del grup la petició de Lord Rickard. Calia que algú anés a Karak Azgaraz en missió diplomàtica per veure quin era el problema i per què no havien arribat les tropes de Ironbreakers promeses.

Mentrestant, en Crixus encara s’estava recuperant d’una espectacular resaca. Havia estat una festa descomunal. L’havien organitzat, per celebrar la tornada a Ubersreik després de tant de temps i també que havien sobreviscut de miracle al seu viatge als regnes del Caos. Putes, alcohol, amics i amigues diversos, drogues, putes, menjar en grans quantitats, música, ball, putes, relats de velles aventures, pintures espectaculars i molt realistes, plàtans, pinyes i putes. Moltes, moltíssimes putes. En Crixus mai s’ho havia passat tant de puta mare com aquella nit. La gran festa va tenir moments memorables que quedariane pels anals de la història del Reikland. Mai podria oblidar com, quan en Mac Gibber es va quedar adormit en un dels sofàs, molts dels convidats van anar passant un per un i posant-li els ous al front mentre en Shagan es dedicava a inmortalitzar el moment amb pintures fetes màgicament.

Ball_de_Mascares.gif

I va ser llavors quan l’Ander va entrar per la porta dient no sé quines collonades de que Lord Rickard volia parlar amb ells perquè els nans tenien un ou mes gran que l’altre o ves a saber quina parida… En Crixus se’l va escoltar sense entendre gairebé res, però ell i la resta del grup van acudir a la reunió amb Lord Rickard a on se’ls va explicar els detalls de la missió.

I així, després de posar-se d’acord amb Lord Rickard, es van dirigir de camí a Karak Azgaraz per veure que havia passat amb els nans.

Al cap d’un dia de camí van fer una parada a la ciutat de Schluesselschloss, que guardava el pas principal del Pas de la Dama Grisa, una de les principals rutes comercials entre l’Imperi i Bretonia i Karak Azgaraz.

A Schluesselschloss van poder veure que gran part de la guarnició, juntament amb el Baró Harald, havia sortit d’expedició per anar a eliminar alguns pells verdes que s’havien detectat per la zona. Ander va poder comprobar que, en absència del Baró, la majoria dels homes de la guàrdia mostraven una disciplina que deixava molt que desitjar, especialment degut a la poca disciplina militar que imposava el Capità Pansy Spoonbill, un Haffling que havia quedat al càrrec de la guarnició. En canvi, el Sergent Martin Schatz semblava un militar força repectable i competent.

La Baronessa Matilde Von Schluessel els va rebre amablement i els va oferir habitacions per a passar la nit. No hi van haver gaires incidents (tret d’algunes esbojarrades partides de cartes d’en Crixus) i l’endemà al matí van continuar el seu cami cap a Karak Azgaraz. Van passar per una petita vila anomenada Tallerhof, a on pràcticament tothom es dedicava al comerç, i van agafar la desviació que portava cap a la fortalessa dels nans.

Estaven aproximàdament a un dia de camí per arribar al seu destí quan van ser atacats per sorpresa per un grup de goblins que cavalcaven sobre unes grans aranyes. Amb algunes complicacions van poder eliminar a tots els goblins, però un d’ells que havia quedat viu se’ls va riure a la cara i els va amenaçar dient que “el gran Waaagh! de Washnack ” els esclafaria i arrasaria amb tots els humans que hi havia al Reikland.

No van fer gaire cas d’aquella criatura embojida però en Shagan es va enlairar per poder observar el terreny i va poder veure a la llunyania el que semblaven ser les restes d’una batalla entre humans i pells verdes. Es van dirigir ràpidament al lloc dels fets, a on van veure una gran quantitat de cossos de soldats de Schluesselschloss i de pellsverdes.

En veure tots aquells cossos es va confirmar el que ja temien. El Baró Harald estava mort. Havia caigut rodejat pels seus soldats en un últim intent per aguantar l’atac dels pells verdes, però no havien tingut cap possibilitat. El seu cos encara conservava l’anell del baró i la seva armadura. Al seu costat, mig estripat, hi havia l’estandard de la seva casa.

Van sentir uns gemecs demanant ajuda. Un dels cavallers havia quedat atrapat a sota del seu cavall i estava greument ferit. El seu nom era Andreas von Averbach i van poder salvar-li la vida a temps. L’Andreas els va explicar com havia anat l’atac. Havien caigut en una trampa molt ben planejada. Els pellsverdes els van sorprendre amb un atac perfectament coordinat i els van esclafar en pocs minuts. El Baró va fer el que va poder, però els enemics eren incomptables.

Van recuperar el cos del Baró i van ajudar al jove cavaller per portar-lo de tornada a Schluesselschloss. Mentrestant, Ander i Grugni van oferir-se per continuar el camí per arribar fins a Karak Azgaraz i acabar amb la missió que els havia encomanat Lord Rickard. Però quan van arribar a la part més alta del camí van contemplar una visió que els va deixar el cor gelat.

Milers i milers de pells verdes s’estenien per tota la zona. Un exercit immens que semblava no acabar mai. Orcs, Goblins, i altres criatures havien envait el cami i feien totalment impossible seguir la ruta per arribar fins a Karak Azgaraz. Era l’exercit més gran que havien vist mai i també hi van poder distinguir una gran figura alada que sobrevolava les tropes. No hi havia dubte de que els pellsverdes es movien lentament cap a la Vall de Teufeltal per envair-la completament. Si no es feia alguna cosa, al cap de pocs dies arrasarien la ciutat de Schluesselschloss i després continuarien cap al Reikland. La ciutat de Ubersreik seria la següent… Calia donar l’alarma el més aviat possible!!

A partir d’aquell moment el grup es va dividir per donar l’alarma el més aviat possible:

  • L’Ander i en Crixus es van dirigir a la vila de Tallerhof, per donar avisar i evacuar a la gent. Per anar més depressa en “convencer” a la gent, en Crixus va “secrestar” l’alcalde del la vila, el Senyor Werner Smokkel i es va fer passar per ell. Mentre en Werner estava lligat a l’ajuntament, en Crixus va donar ordres per evacuar la vila, mentre que Ander s’encarregava de donar sermons a la plaça de la vila per animar als vilatans.
  • En Grugni havia vist a un ogre en el mercat Tallerhof i va pensar que seria una bona ideia intentar contractar-lo perquè ajudes en la defensa de Schluesselschloss. Va poder esbrinar que un grup d’ogres estaven acampats a aproximadament mig dia de Tallerhof i es va dirigir cap allà. En el campament hi havia uns 20 ogres i el seu líder era un enorme ogre anomenat Snarky Gutbuster. En Grugni aviat va descobrir que els ogres podrien ser uns adversaris terribles en combat però no mourien ni un dit a canvi de res. El menjar i l’or era el que més els motivava. I les seves tarifes no eren precisament barates! Segurament caldria seguir negociant amb ells…

Ogre.jpg

  • En Shagan i en Mac Gibber es van dirigir a Schluesselschloss per portar la noticia de la mort del Baró Harald. La Baronessa va quedar molt afligida en rebre la noticia, mentre que els seus fills van reaccionar de manera diferent. El fill gran, un home molt corpulent anomenat Erik Von Schluessel, va preguntar inmediatament quan es faria efectiu el seu nomenament com a nou Baró, mentre que el fill petit, Matthaus Von Schluessel fa aferrar-se plorant al cos sense vida del seu pare.

El Senescal de Schluesselschloss, Reinhart Blickstein, després de conversar amb en Shagan, va preparar una carta i va enviar un missatger a Ubersreik per demanar ajuda.

El gran Waaagh! s’acostava. Calia prendre decissions immediates o la Vall de Teufeltal quedaria arrassada completament.

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.