Warhammer Fantasy Moix

El Setge de Schluesselschloss

Del 16 al 19 de NACHGEHEIM de 2521 (Calendari Imperial)

Després d’algunes maniobres, es va aconseguir convocar una reunió amb els principals responsables de la ciutat. Erik Von Schluessel va nombrar als membres del grup com als seus consellers per ajudar-lo a preparar la defensa de la ciutat. El primer que van fer va ser nombrar capità a en Martin Schatz, que al seu entendre era molt més competent i transmetia molta més confiança.

Quan va acabar la reunió, l’alcalde de Tallerhof, en Werner Smokkel, va parlar amb en Crixus i li va explicar que molts dels habitants del seu poble eren contrabandistes i que coneixien moltes rutes per les muntanyes. Una d’aquelles rutes podia portar fins a Karak Azgaraz per demanar ajuda i des d’allà guiar a un contingent de nans per reforçar les muralles.

Els membres del grup van decidir separar-se i intentar buscar tota l’ajuda possible, mentre intentaven preparar la ciutat per aguantar el setge:

  • En Mac Gibber va quedar-se al castell per intentar reparar els canons de la torre de l’homenatge (que necessitaven un manteniment urgent) i fer que tot estés preparat per la gran batalla que s’aproximava.
  • En Shagan es va dirigir a l’escola De Blanc’s. Era una escola per a senyoretes filles de riques families nobles a on se les ensenyava a lluitar i les arts de l’etiqueta. En Shagan finalment va poder converncer a la directora de l’escola i 100 guerreres es van unir a Shagan per anar a protegir el castell de Schluesselschloss. Això si, la directora de l’escola, Philline De Blanc va dedicar-li una nit molt especial a en Shagan.
  • En Crixus va arribar fins a el temple de Ulric que hi havia a l’altre extrem de la vall. Allà va conèixer al mestre Ulric Krause. Després una interessant conversa, en Krause va acceptar ajudar en la defensa i ell i els seus 100 guerrers es van preparar per la batalla.

Ulric_Templars.png

  • En Grugni es va dirigir a una granja que hi havia més al nord. Era la que tenia la major quantitat de bestiar. Seria un recurs molt útil durant el setge. Un cop va haber “negociat” amb els vellets propietaris de la granja es va dirigir al campament dels ogres a on va retrobar-se amb Snarky gutbuster. Va ser molt facil contractar-los gràcies al bestiar.

Mad_Sheep.gif

  • Ander va dirigir-se a Karak Azgaraz aprofitant l’ajuda dels contrabantistes, que el van guiar per una ruta oculta per les muntanyes. Quan va arribar a la ciutat dels nans, els va poder convencer molt facilment per tal que enviessin reforços a Schluesselschloss. Els nans van oferir 300 Ironbreakers (els que inicialment s’havien promés a Lord Rickard) que serien capitanejats per en Dundri Ulgarsson i que marxarien per la mateixa ruta per la que havien vingut els contrabandistes. Menstrestant, Ander es dirigiria a Ubersreik (a on solicitaria més reforços a Lord Rickard) fent servir el girocopter dels nans per poder arribar el més aviat possible.

El següent matí, el sol va començar a sortir i una gran marea verda va inundar la vall. Els orcs i els goblins van començar a atacar les muralles de Schluesselschloss i, durant tot un dia, van lleçar onada rera onada sense descans. Les defenses del castell van aguantar prou bé i durant aquell primer dia gairebé no hi van a haver baixes. Malgrat tot, era un exèrcit inmens i de ben segur que els defensors del castell encara no havien vist tot el pitjor.

Aquell vespre els homes van mantenir la moral alta, però alguns d’ells, sobretot els principals dirigents i els soldats més veterans, amb prou feines van poder dissimular una ombra de preocupació. Mai havien vist un exèrcit tant gran de pellsverdes i començaven a dubtar que, per molts homes que aconseguissin reunir, el castell aguantés el setge indefinidament.

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.