Warhammer Fantasy Moix

Batalla a les clavegueres

La derrota d'un culte del Caos

En pocs moments es va desencadenar una lluita per tal d’evitar que el ritual seguís endavant. Ethel Rammstein continuava pronunciant estranyes paraules, mentre en Bobo no deixava d’emetre sons a la seva orella, uns sons que feien posar els pels de punta. Mentrestant, un nombrós grup d’homes-ocell atacava als membres del grup.

L’Ethel va aconseguir dirigir un raig d’energia cap a un dels homes-ocell. Inmediatament, l’home-ocell va començar a mutar mentre irradiava una aura de poder. La destral d’en Grugni va començar a brillar amb una llum taronja i groga. Al mateix temps, l’Ethel quedava envoltada per una barrera d’energia que la protegia dels atacs del grup. Si això seguia així, el ritual acabaria matant a tots els mags que estaven tancats a les gàbies!

Ivelios va a tacar directament a l’Ethel, mentre Shagan Shai i la resta atacaven des de la rereguarda. Hermman Gratz va unir-se a la lluita, però encara es trobava fortament drogat i només podia acumular poder per llençar projectils màgics.

Ethel va rebre una sèrie d’atacs fulminants que van acabar amb ella. En Bobo, veient que el ritual havia fracassat, es va convertir en una criatura monstruosa que va començar a atacar a Ivelios. La destral d’en Grugni va brillar amb molta més força, il•luminant tota l’estança.

Bobo

L’Ivelios i en Bobo van intercanviar terribles atacs i això quasi acaba amb la vida d’Ivelios, però, finalment, una fletxa clavada a l’ull en el moment oportú va acabar amb la vida del monstre definitivament, mentre la resta del grup acabava amb els altres homes-ocell.

Quan tot va acabar, el grup va alliberar a la resta de mags i els va deixar tornar cap a casa. A continuació, van inspeccionar el lloc del ritual i la botiga d’ocells del barri d’Ogasse. En aquests dos llocs van trobar diferents objectes:

  • Un llibre, escrit en un idioma estrany. Clarament vinculat al Caos.
  • Un vareta amb plomes d’ocell, utilitzada per l’Ethel durant el ritual.
  • Documentació i cartes.
  • Una estranya esfera de vidre, de color fosc.
  • La clau de les gàbies on havien tancat als mags i de la botiga d’ocells.

La botiga d’ocells era en realitat un petit temple dedicat al Caos, on van trobar ous corromputs en un niu d’ocell ubicat en una cantonada de l’àtic de la casa.

També van parlar amb la germana Lena, que es va horroritzar en saber que Ethel era una serventa del Caos. Ethel havia estat introduint ous corromputs a la cuina de l’hospici per contaminar a la gent. La germana Lena va suplicar als membres del grup que guardessin silenci, ara que l’amenaça del Caos havia estat eliminada, per tal que no atraguessin l’atenció dels caçadors de bruixes al barri.

Finalment, el grup va començar a pensar en quin ús li podrien donar a partir d’ara al Content Not Found: business, ara que el seu propietari havia “desaparegut”….

Comments

mperat75 mperat75

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.